Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Saldus klubā “PMK” viesosies burbuļu ballīte “BUBBLE MADNESS”

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 19.02.2010. 11:07

Vai atceraties pagājušā gada apmeklētākos vasaras elektroniskās deju mūzikas pasākumus – putu ballītes? Domājat, ka ziemā nekas tāds nav iespējams? Nekā tamlīdzīga – viss turpinās arī telpās! “Baltic Dance Factory”, “Eiropas Hitu Radio” un naturālais enerģijas dzēriens “Pussy” piedāvā – piektdien, 26.februārī, Saldus klubā “PMK” viesosies vienīgā un īstā burbuļu ballīte Latvijā – “BUBBLE MADNESS”! Šī, pēc skaita, būs trešā no šoziem Latvijā aptuveni desmit gaidāmajām.
Saldus klubā “PMK” viesosies burbuļu ballīte “BUBBLE MADNESS”

Pasākumā spēlēs “BUBBLE MADNESS” lieliskais trio – dīdžeji Beatax, Trakais Mārtiņš un [Ex] da Bass, kurš pēc jaunās dziesmas – “No More Lonely Nights” un tās video klipa pirmās publiskās atrādīšanas “Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas” svinīgajā apbalvošanas ceremonijā “Latvijas Nacionālajā operā”, noteikti kādu no remiksiem uzspelēs arī Saldus klubā “PMK”.

Pirmajā stundā – “Eiropas Hitu Radio” Top5 nedēļas divdesmit populārāko hitu remiksi kopā ar Mārtiņu Kreili.

Gaidāmi spilgti pārsteigumi, būs iespēja nobaudīt naturālo enerģijas dzērienu “Pussy” dažādos veidos, nofotografēties “Eiropas Hitu Radio” zvaigžņu foto stendā, kā arī savā īpašumā iegūt “BUBBLE MADNESS” oficiālās uzlīmes!

Pasaki draugiem, ka uz ballīti no Rīgas, Jelgavas, Dobeles un citām kursēs “Black Silver Party Bus”! Pieteikšanās rakstot uz epastu – party@partybus.lv.

Seko “BUBBLE MADNESS” aktualitātēm arī portālā Twitter – http://www.twitter.com/bubblemadness un, protams, galvenajā mājas lapā – http://www.bubblemadness.lv.

Ieejas maksa: līdz 23:00 – Ls 1, no 23:30 – Ls 2, vēlāk – Ls 2,50, kluba biedriem līdz 23:30 – ieeja brīva, vēlāk uz pusi lētāka. Braucot ar “Black Silver Party Bus” – ieeja brīva visu nakti!

Mums palīdz: “Pro1 Stage” un auto, moto tūninga uzlīmes – www.uzlimes.net.

Oficiālais radio – “Eiropas Hitu Radio”.

Informāciju tālāk nodod: “EHR Party Service”, “Progressive FM”, draugiem.lv, nightlife.lv, vipi.lv, pozitivaszinas.lv, clubland.lv, piedalies.lv un easyget.lv.

“BUBBLE MADNESS” – 2010.gada ziemas sezonas pasākums nr.1!

Nebaidies – drēbes paliks sausas!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV