Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Jelgavas klubā “TONUSS” piestās “BUBBLE MADNESS”

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 19.02.2010. 11:57 | komentāri (1)

Tu vēl neesi paspējis apmeklēt kādu no vienīgās un īstās burbuļu ballītes Latvijā – “BUBBLE MADNESS” pieturvietām? Tad izmanto iespēju un sestdien, 27.februārī dodies uz Jelgavas klubu “TONUSS”! Tevi ielūdz “Baltic Dance Factory”, “Eiropas Hitu Radio” un naturālais enerģijas dzēriens ”Pussy”. Daudz krāsainu, smaržīgu burbuļu, priecīgas dekorācijas un dejas līdz pat rīta gaismai vairāku Latvijā zināmu dīdžeju pavadībā. Starts plkst.22:00.
Jelgavas klubā “TONUSS” piestās “BUBBLE MADNESS”

Lielajā zālē burbuļos “BUBBLE MADNESS” lieliskais trio – dīdžeji Beatax, Trakais Mārtiņš un “Latvijas DJ Top 2009” otrās vietas ieguvējs, radio šova “Party Service” vadītājs kā arī “ILLEGAL DJ TEAM RIGA” līderis – [Ex] da Bass.

Video projekcijas – “ILLEGAL DJ TEAM RIGA” vīdžeja Pe Joke izpildījumā.

“Eiropas Hitu Radio” zālē, kurā atradīsies zvaigžņu foto stends, spelēs dīdžejs Shorohoff, bet kulminācijā Top5 nedēļas divdesmit populārākās dziesmas uzpūtīs Mārtiņš Kreilis.

Gaidāmi spilgti pārsteigumi, būs iespēja nobaudīt naturālo enerģijas dzērienu “Pussy” dažādos veidos, kā arī iegūt kādu no “BUBBLE MADNESS” oficiālajām uzlīmēm!

Brauc uz pasākumu no Rīgas, Olaines un citām pilsētām ar “Black Silver Party Bus”! Pieteikšanās rakstot uz epastu – party@partybus.lv.

Seko “BUBBLE MADNESS” aktualitātēm arī portālā Twitter – http://www.twitter.com/bubblemadness un, protams, galvenajā mājas lapā – http://www.bubblemadness.lv.

Ieeja: dāmām līdz 23:00 – brīva, vēlāk – Ls 2, kungiem – Ls 3, ar skrejlapu līdz 00:00 – 0,50Ls atlaide. Braucot ar “Black Silver Party Bus” – brīva visu nakti!

Mums palīdz: “Pro1 Stage” un auto, moto tūninga uzlīmes – www.uzlimes.net.

Oficiālais radio – “Eiropas Hitu Radio”.

Informāciju tālāk nodod: “EHR Party Service”, “Progressive FM”, draugiem.lv, nightlife.lv, vipi.lv, pozitivaszinas.lv, clubland.lv, piedalies.lv un easyget.lv.

“BUBBLE MADNESS” – 2010.gada ziemas sezonas pasākums nr.1!

Nebaidies – drēbes paliks sausas!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV