Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Noslēdzies "Borowa Mc" izsludinātais Mīlestības vakara radošais konkurss jaunajiem dzejniekiem

Kitija Balcare, 22.02.2010. 09:47

Ir noslēdzies februāra sākumā izsludinātais „Borowa Mc” Mīlestības vakara radošais konkurss. 24.februārī Mākslas darbinieku namā kopā ar grupu īpašā muzikāli literārā vakarā ar savas dzejas priekšlasījumiem uzstāties aicināti jaunie dzejnieki - Emīls Buiķis, Aiva Caune, Jānis Tomašs un Vineta Trimalniece.
Noslēdzies "Borowa Mc" izsludinātais Mīlestības vakara radošais konkurss jaunajiem dzejniekiem

„Mēs sakām lielu paldies tiem, kas uzticēja mums savus darbus. Tiem, kuri uzdrīkstējās pateikt skaļi, kā ikviens no mums jūt mīlestību. Kopā ar mums Mīlestības vakarā esam uzaicinājuši uzstāties to darbu autorus, kuru dzejā saklausījām īpaši neparastas stīgas, lai gan katrs no darbiem bija neatkārtojams,” atzīst grupas „Borowa Mc” soliste un dziesmu autore Guntra Kuzmina.

Kopumā konkursam savus darbus iesūtīja 33 jaunie autori. No tiem 15 bija daiļā dzimuma pārstāves un 18 vīriešu kārtas pārstāvji. Ģeogrāfiski darbi atainoja visu Latvijas novadu izpratni par mīlestību, no Ventspils līdz pat Daugavpilij. Jaunākajam konkursa dalībniekam bija 14 gadi, bet vecākajam - 33.

Mīlestības vakars norisināsies 24.februārī, plkst. 19, Mākslas darbinieku namā, Vaļņu ielā 9, Vecrīgā. Grupa akustiski spēlēs īpašu mīlestības dziesmu programmu ģitāras, taustiņu un perkusiju pavadījumā, bet apmeklētāji varēs baudīt gan dziesmas, gan dzeju, gan dejas, gan arī omulīgi iekārtoties uz spilveniem, dzerot karstās tējas un citus bufetes „Gauja” piedāvātos dzērienus.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties www.bilesuserviss.lv. Papildus informācija par koncertu Mākslas darbinieku nama mājas lapā – www.mdn.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV