Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Draugi pārsteidz “Double Faced Eels” ar jaunu dziesmas videoversiju (+VIDEO)

Iveta Priede (DFE Production), 22.02.2010. 09:52

Grupas “Double Faced Eels” kolēģis mūzikas jomā D. Smirnovs pārsteidzis grupu ar jaunu videoversiju dziesmai ”Tu neesi viens tāds”, tādējādi apgāžot pieņēmumu, ka mūzikas biznesā visi ir tikai konkurenti. Jauno dziesmas videoversiju var noskatīties gan grupas mājas lapā www.dfe.lv, gan citās interneta vietnēs.
Draugi pārsteidz “Double Faced Eels” ar jaunu dziesmas videoversiju (+VIDEO)

Grupas DFE singla „Tu neesi viens tāds” videoversijas režisors ir Dmitrijs Smirnovs, kurš kā producents un menedžeris jau ilgi darbojas ar Latvijā labi zināmiem māksliniekiem (Jana Kay, Markus Riva, Kristīne Grundmane, u.c.). Jaunās videoversijas pamatā izmantoti koncerta ieraksti, kas nesen filmēti kādā no Rīgas klubiem. Pašiem DFE dalībniekiem nebija ne jausmas, ka laikā, kad viņi veido un prezentē savu dziesmas video variantu, kāds interesents veido citu versiju tai pašai dziesmai, tādēļ pārsteigums ir izdevies.

Kā jau ziņots, pirms dažām nedēļām grupa prezentēja gan otro singlu „Tu neesi viens tāds” no topošā albuma, gan tās videoklipu. Tagad šim video variantam pievienojies arī otrs. Latvijas mūzikas jomā šis ir teju vienīgais gadījums, kad kādai dziesmai izdoti veseli divi videoklipi. Laikā, kad visas jomas skārušas finansiālas grūtības, šis ir apliecinājums tam, cik būtisks ikvienā lietā ir patiess entuziasms un aizrautība, kā arī draudzīga sadarbība.

„Bieži tiek runāts par konkurenci nelielajā Latvijas mūzikas tirgū. Šis gadījums parāda, ka ne vienmēr viss mērāms materiālās kategorijās, jo jaunā videoversija mums pasniegta kā dāvana, par ko arī sakām Dmitrijam Smirnovam lielu paldies. Dziesma ieguvusi jau divus video ar mūsu piedalīšanos, tādēļ tagad aicinām arī DFE fanus iesaistīties šīs dziesmas vizualizēšanā, taču jau bez tiešas grupas līdzdalības. Ikviens savā gaumē var veidot animācijas sižetu vai bilžu kolāžu un droši sūtīt mums uz dfe@dfe.lv. Interesantāko darbu autoriem garantēta arī kāda īpaša velte no grupas”, tā notikušo komentē paši grupas dalībnieki.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV