Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Silvesteri Orkesteri” aicina uz koncertu

Indulis Dzenītis, 22.02.2010. 12:53

Piektdien, 26. februārī, plkst. 21.00 bārā/restorānā “Barons”, Kr. Barona ielā 108, notiks koncerts BeBoppin’ with “Silvesteri Orkesteri” un jaunās interneta koncertprojektu vietnes www.i-events.lv prezentācija.

Koncertā "Silvesteri Orkesteri" atskaņos bebop ēras dižgaru kompozīcijas, koncertā skanēs skaņdarbi no Charlie Parker, Miles Davis, Sonny Rollins, Cannonball Adderley u.c. repertuāra.

Ar šo programmu “Silvesteri Orkesteri gribētu radīt noskaņu atbilstoši 20. gs. 40. – 60. gadiem, kad nekā agrāk bija aktuāls bebop novirziens džeza mūzikā. Bebop ir džeza mūzikas novirziens, kuram raksturgi ātri tempi, instrumentālā virtuozitāte un harmoniskā intesitāte. Džeza mūzikas neatņemama sastāvdaļa ir Jam Session, kur mūziķi saspēlējas un dalās idejām.

Par I-EVENTS:

Jūsu  labākās idejas un pozītīvu domu kopība rodas baudot un iedvesmojoties no kaut kā tāda, kas sniedz  izjūtu un emociju pilnību.  Mēs klausāmies mūziku, vērtējam māksliniekus, to koncertus un performances. Vienmēr vēlamies sasniegt un iegūt sev vēlamo pēc iespējas vienkāršāk un ērtāk.

Projekts i-events radies pateicoties Latvijas izcilāko mākslinieku veikumam. Jūs tos mīliet un novērtējiet, jo tie ir snieguši un joprojām sniedz izcilus priekšnesumus, koncertus Latvijā un citur pasaulē. Šī projekta ietvaros Jums tiek sniegta vienreizēja iespēja būt kopā ar mākslu un mūziku tiešsaistē.

Ikviens šobrīd i-events vietnē esošais mākslinieks,ir augstvērtīga muzikālā un profesionālā līmeņa apvienojums, kas klausītājam sniedz īpašu pievienoto vērtību un emocionālo saviļņojumu. 


Par Silvesteri Orkesteri:

“Silvesteri Orkesteri” ir piecu profesionālu mūziķu apvienība, kas uzstājas ar mākslinieciski augstvērtīgiem oriģināldarbiem, kuros sapludināti klasiskā džeza, fusion un akadēmiskās mūzikas elementi.

Grupa līdztekus tās dalībniekiem piedzīvo ārkārtīgi strauju māksliniecisko un profesionālo izaugsmi un pamatoti ir uzskatāma par vienu no progresīvākajām mūzikas apvienībām Latvijā. Pateicoties tās dalībnieku – Renāra Lāča, Kārļa Vanaga un Ritvara Garozas – aktivitātei ir izveidota valsts akreditēta ritmiskās mūzikas akadēmiskā programma, un Silvesteru sastāvs ir vieni no spilgtākajiem jaunās paaudzes profesionālajiem Latvijas mūziķiem ar milzīgu potenciālu un jauneklīgu entuziasmu.

Pārmaiņu laiks ir īstais brīdis lai iedvesmotos  pozitīvām idejām un domām, abpusēji veiksmīgas saiknes realizācijā starp kkausītāju un mākslinieku. Jūtieties brīvi un baudiet priekšnesumus, rezervējot tos turpmāk  www.i-events.lv


Biļetes iegādājamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV