Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubs “Kefīrs” atklāj jaunu ikmēneša pasākumu sēriju „Fresh Beats”

Arvis Eņģelis, 23.02.2010. 10:48

No 27. februāra katra mēneša pēdējā sestdienā klubs KEFĪRS, A. Briāna ielā 9a, piedāvās apmeklētājiem jaunu pasākumu sēriju ar nosaukumu „Fresh Beats”.
Klubs “Kefīrs” atklāj jaunu ikmēneša pasākumu sēriju „Fresh Beats”

„Fresh Beats” pasākumi apvienos visus tos naktsdzīves mīļotājus, kuri ir pieraduši pie ikdienišķām ballītēm un visus tos, kuri seko līdzi svaigākajiem naktsdzīves notikumiem, izklaides vietām un dj`u performancēm.  

Klubs KEFĪRS Rīgā pazīstams kā nekaunīgu un trakojošu ballīšu vieta. KEFĪRS pārsteidz ne tikai ar atraktīviem bārmeņiem un oficiantēm, bet arī ar dažādiem negaidītiem pārsteigumiem!

Ierastās kluba telpas tiks atsvaidzinātas ar svaigām un jaunām dekorācijām. Ierodies uz pasākumu laicīgi, lai nepalaistu garām īpašos piedāvājumus bārā, dažādas foto akcijas, dejas uz bāra letes un, protams, īpašā vakara viesa jaunāko setu, tas viss kopā — vienreizīga atmosfēra, jaunas sajūtas, pārsteidzošs baudījums.

Pasākuma īpašie viesi būs dj`i, kuri paši ir veidojuši savas pasākumu sērijas un ir jaunu, kreatīvu ideju ieviesēji savās ballītēs, kā arī vieni no dažādu stilu elektroniskās deju mūzikas līderiem Latvijā.

Pasākumu iesāks kluba rezidents: DJ GATIS ROZENFELDS.

„Fesh Beats” atklāšanas pasākuma īpašais viesis būs DISCOTEQ PROMTIONS pārstāvis DJ RATZ LUKAS. Viņš ir viens no Latvijas dj`iem, kurš arī pats producē mūziku un promotē pasākumus. Spilgtākie ballīšu koncepti, kurus veidojis šis mākslinieks ir „Weekend Crime”, „Ella vs. Discoteq”, „Wunedrbar”.

www.djtop.lv/dj/ratz-lukas
www.myspace.com/ratzlukas

After hours atklāšanas pasākumā ar DJ MBERG, kurš piedāvās apmeklētājiem svaigu un pozitīvu setu. DJ MBERG ir viens no aktīvākajiem jaunās paaudzes māksliniekiem gan kā dj`s, gan promoters, kura kontā ir spilgtākais pagājušā gada klubu tūres koncepts – ON Tour.

www.djtop.lv/dj/mberg
www.myspace.com/djmberg

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV