Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Emi izdod dziesmas "Kā sapnī" akustisko versiju

Elīna Sprūde-Nesenberga, 23.02.2010. 12:43

Šonedēļ projekta "Making of Emi" ietvaros dziedātāja Emi publisko trešo dziesmu - pirms trīs gadiem tapušās dziesmas "Kā sapnī" akustisko versiju, kas tika ierakstīta pagājušajā gadā, gatavojoties konkursam "Jaunais vilnis".
Emi izdod dziesmas "Kā sapnī" akustisko versiju

Dziesma ir par mīlestību, par to, cik labi ir justies droši un justies mīlētam attiecībās. "Man šī akustiskā versija tik ļoti iepatikās, ka es vēlējos šo dziesmu nodot plašākai publikai. Dziesmā ir atspoguļotas manas emocijas un jūtas, tajā ieliku savu "sirdi"." Emi dziesmu sarakstīja, kad bija ļoti iemīlējusies. Dziedātāja atzīst: "Joprojām esmu ļoti iemīlējusies, un mīlestību uzskatu par visspēcīgāko no visām kaislībām, jo tā vienlaicīgi pārņem gan galvu, gan sirdi, gan miesu!"

Dziesma "Kā Sapnī" no šodienas ir pieejama lejupielādei par brīvu emimusic.lv reģistrētajiem lietotājiem. Tāpat arī mājaslapā ir pieejams dokumentāls video.

Projekts "Making of Emi" ir ieskaņa koncerttūrei, kas sāksies augustā un kuras ietvaros dziedātāja uzstāsies ne vien Latvijā, bet arī Lielbritānijā, Īrijā, Zviedrijā, Somijā, Vācijā, Lietuvā un Igaunijā. Projekta ietvaros dziedātāja ne vien ierakstīs un publiskos jaunas dziesmas un izkops deju un uzstāšanās prasmes, bet arī ļaus sevi tuvāk iepazīt ar dokumentālu videosižetu palīdzību.

Ja esi Emi fans vai vēlies iepazīties ar viņas daiļradi, apmeklē mājaslapu www.emimusic.lv un reģistrējies. Reģistrētiem lietotājiem būs pieejamas lētākas biļetes uz dziedātājas koncertiem, iespēja lejupielādēt mūziku bez maksas, īpašie ielūgumi uz Emi pasākumiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV