Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgā koncertēs somu hiphopa mākslinieki “Helsinki Rooftop Ninjas” un “MC Paleface”

Kristine Sprice, 23.02.2010. 14:44

27. februārī Baltijas tūres ietvaros klubā "Dirty Deal Cafe" viesosies divas somu apvienības – “Helsinki Rooftop Ninjas” un “MC Paleface”. Hiphop un funk stilā muzicējošie mākslinieki pasākuma apmeklētājiem piedāvās divus dzīvās mūzikas setus, savukārt, par deju mūziku rūpēsies grupu pavadošie diskžokeji. Uz skatuves kāps arī mūziķis Andis Grīva, kas ar somu māksliniekiem kopā koncertējis jau iepriekš.
Rīgā koncertēs somu hiphopa mākslinieki “Helsinki Rooftop Ninjas” un “MC Paleface”

Paleface ir viens no somu hiphop scēnas pionieriem. Viņš tiek dēvēts par somu hiphopa KRS-ONE – amerikāņu hiphopa mūzikas un kultūras vienu no pamatlicējiem. Hiphops nav vienīgais Paleface muzikālais stils – mūziķis miksē arī akustiska regeja, džeza un folk mūzikas ritmus. Paleface muzicēšanas stāžs ir diezgan iespaidīgs - savos koncertos vņš iesildījis tādus hiphop scēnas milžus kā Matisyahu, Run DMC, Paris, Mark B, Blade, Jungle Brothers un 50 Cent.
    
Savukārt “Helsinki Rooftop Ninjas” ir trīs mākslinieku apvienība (Zenikh, Hereill un Neveready), kas savos koncertos piedāvā inovatīvi-interaktīvu DJ seta sajaukumu ar dzīvo mūziku. Apvienības mūzikas stilu veido Zenikha ģitāras virtuozs, ko papildina spēcīgs vokāls un hiphop skaņas, kuras pie DJ pults ģenerē mūziķi Hereill un Neveready.

Adrese: Dirty Deal Cafe, Maskavas 12 / k.2

Koncertā ieeja no 22:00. Ieejas maksa: 1.5 Ls.

Vairāk par māksliniekiem:

http://www.myspace.com/mcpaleface
http://www.myspace.com/helsinkirooftopninjas
http://www.draugiem.lv/music/artist/news/?id=57170

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV