Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Latvijas 1. Rokkafejnīcā muzicēs dziesminieks Imants Daksis

Maija Kalniņa, 23.02.2010. 15:57

Ceturtdien, 25. februārī pulksten 20:00 Latvijas 1. Rokkafejnīcā akustisko koncertu ciklā "Ceturtdienas melodijas laternu gaismā" viesosies Imants Daksis.
Latvijas 1. Rokkafejnīcā muzicēs dziesminieks Imants Daksis

Imants Daksis ir filozofs, dzejnieks, mūziķis, ceļotājs. Pats sevi viņš sauc par enerģijas kamolu cilvēka tērpā. Enerģijai laužoties uz āru, top dziesmas. Imantam ir ap divsimt dziesmu, neņemot vērā ideju aizmetņus, kuru arī ir ne mazums. Imants uzskata, ka dziesma viņam nepieder. Dziesmu viņš iznēsā, tāpat kā māte iznēsā bērnu, taču, kad bērns tiek laists pasaulē, tam ir jāļauj brīvi elpot. Imantam bieži jautā, no kurienes viņš ņem idejas daudzajām dziesmām. Lūk, atbilde: "Dziesma ir nevis sacerējums, bet gan uztverta viļņa atspoguļojums. Jo mazāk aizspriedumu, jo brīvāka uztvere. Viss ir esošs. Tas, kurš to apzinās, ir spējīgs pietuvoties uztveres neierobežotajai dabai."

Ceturtdienas koncertā Imants Daksis izpildīs dažādos laikos radītas dziesmas, kā arī, iespējams, koncerta apmeklētāji būs liecinieki kādam pirmatskaņojumam.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV