Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Santa Zapacka un Harijs Ozols koncertēs Liepājas Latviešu biedrības namā

Madara Pūķe, 24.02.2010. 16:41

6. martā plkst. 18.00 Liepājas latviešu biedrības nama Lielajā zēlē klausītāji varēs iepazīties ar Harija Ozola un Santas Zapackas iestudēto koncertuzvedumu, kas šoreiz būs veltīts aktrises Antras Liedskalniņas 80 gadu jubilejai.
Santa Zapacka un Harijs Ozols koncertēs Liepājas Latviešu biedrības namā

Santa Zapacka un Harijs Ozols jau trešo reizi viesosies Liepājā un vienmēr tas notiek klausītāju pārpildītā zālē, jo viņu iestudētie koncertuzvedumi ir pilni mīlestības, jutekliskas dzejas, sirdssiltuma un intimitātes. Koncertuzvedums, kuru mākslinieki šoreiz piedāvās noklausīties, ir veltīts, tautā ļoti iemīļotai aktrisei un Harija Ozola mātei Antrai Liedskalniņai. Tas atspoguļos Antras Liedskalniņas dzīvi, raksturu, stāstīs par aktrisi kā māti un vecmāmiņu. Harijs Ozols un Santa Zapacka dalīsies ar cilvēku atmiņām un pārdomām par Antru Liedskalniņu. Programmā skanēs aktrises mīļākās dziesmas, dzeja un proza.

Santa Zapacka vokālo prasmi apguvusi mācoties Ventspils Mūzikas Koledžā pie Jāņa Sproģa. Pēc mūzikas koledžas beigšanas apmeklētas privātstundas pie Lailas Grietēnas. Bet kopš 1988. gada dziedātāja aktīvi koncertē un piedalās dažādos voklālizpildītāju konkursos.

Dziesminieks-aktieris, kādreizējais dziedošo aktieru grupu “Rīga – Tobago” un “Līdz galam” dalībnieks Harijs Ozols jau piecus gadus nodarbojas ar dziesmu rakstīšanu un koncertēšanu, gan kā solo mākslinieks, gan pazīstamajā duetā kopā ar Santu Zapacku. Viņi klausītājus aicina uz siltu un sirsnīgu tikšanos!

Biļešu cenas Ls 3,- un Ls 4,- . Biļešu iepriekšpārdošana Biļešu Paradīzes un Liepājas latviešu biedrības nama kasē, tālr. 63423829.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV