Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

LR 4 piedāvā Irīnas Boguševskajas koncertu Rīgā

Ilze Zvaigzne, 25.02.2010. 10:52

8.martā plkst. 19:00 Latvijas Radio 4 - Doma laukums piedāvā lieliskās Krievijas dziedātājas Irīnas Boguševskajas koncertu „Bossa Nova Po-russki”, kas notiks Rīgas Kongresu namā. Kopā ar Irīnu Boguševskaju uzstāsies Aleksejs Ivasčenko un Latvijas džeza orķestris “Mirage Jazz Orchestra”.
LR 4 piedāvā Irīnas Boguševskajas koncertu Rīgā

Koncerta programma, kuru visā Latvijā varēs dzirdēt arī Latvijas Radio 4 tiešraidē, būs veltīta dziedātājas mīļākajam mūzikas žanram – Brazīlijas bossa-nova. Tajā skanēs pasaulslavenā brazīļu komponista, Antonio Karlosa Žobima (Antonio Carlos Jobim) dziesmas, no kurām daudzas ir kļuvušas par pasaules mūzikas zelta klasiku.

Bossa-nova mūzikas virziena pamatlicēja Karlosa Žobima skaņdarbi Irīnas Boguševskajas un Alekseja Ivasčenko tulkojumā un orķestra izpildījumā Rīgā skanēs pirmo reizi. Koncertā kopā ar dziedātājiem piedalīsies Latvijas publikai labi zināmais „Mirage Jazz Orchestra”. Dziedātāja uzsver, ka: „Uzstāties kopā ar orķestri ir vienkārši dievīgi. Es varētu teikt, ka man, manai mūzikai tas vienmēr ir pietrūcis, sevišķi liriskajām balādēm. Šis orķestris ir kā silts vējiņš, kas atraisa tavus spārnus, tas tik ļoti palīdz uz skatuves!”

Biļetes uz pavasara noskaņām bagāto koncertu vēl ir pieejamas visās Biļešu servisa kasēs, bet klausītāji, kuri nevarēs apmeklēt koncertu klātienē, to varēs baudīt Latvijas Radio 4 tiešraidē radio viļņos visā Latvijā, kā arī internetā http://lr4.latvijasradio.lv/ .

Foto: Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV