Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa „h2o” svinēs septiņu gadu jubileju un piedalīsies Eirovīzijā

Ināra Kehre, 25.02.2010. 17:52

4.martā Studentu klubā Rīgā notiks grupas „h2o” 7 gadu jubilejas koncerts. „h2o” sola izpildīt gan jau iemīļoto „Uzmini nu”, gan klausītājiem mazāk spēlētus skaņdarbus.
Grupa „h2o” svinēs septiņu gadu jubileju un piedalīsies Eirovīzijā

Grupas „h2o” sastāvā joprojām tās veidotāji un nezūdošās vērtības – solists un vārdu autors Jānis Strapcāns un basģitārists un mūzikas autors Staņislavs Judins. Laika gaitā grupai pievienojušies ģitārists Artūras Burke un bundzinieks- Kaspars Grigalis.

Jau sestdien grupu varēs redzēt un dzirdēt arī Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē Ventspilī, kur „h2o” piedalīsies ar dziesmu „When I close my eyes”. Dziesmas teksta autors ir Jānis, savukārt mūziku radījis Staņislavs. Dziesma aicina apstāties, aizvērt acis un ieskatīties cieši sevī, novērtējot šo brīdi.

Jānis Strapcāns: „Klusuma periodā tapušas jaunas un skaistas dziesmas, ko beidzot esam gatavi parādīt arī plašākai publikai, tādēļ aicinām visus uz savu 7 gadu jubilejas koncertu 4.martā Studentu klubā Rīgā. Nāciet baudīt h2o!”

Par „h2o” dzimšanas brīdi var uzskatīt dziesmas “Kā klusums kliedz” prezentāciju 2003.gada 3.martā kluba “Sarkans” 3.stāvā, plkst.3.33 pa dienu. Taču plašāku atpazīstamību grupa ieguva ar savu dziesmu „Uzmini nu”, ko 2006.gada vasarā dungoja teju katrs.

„Uzmini nu” 2006.gadā atzīta par gada labāko Pop dziesmu Latvijas mūzikas ierakstu gada balvā. Radio SWH šī dziesma ieguva gada spēlētākās dziesmas titulu un ieguvusi arī AKKA/LAA Bezgalības Balvu, kā labākā debija.

Sekojiet grupas jaunumiem www.twitter.com/h2o_music, http://www.draugiem.lv/h2o, Facebook - http://ej.uz/h2o

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV