Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Akustisko ģitāru duetā uzstāsies V.Mitrohins un A.Hermanis

Barons, 26.02.2010. 09:49

Piektdien, 5.martā, restorānā “Barons” mājīgā atmosfērā būs iespēja baudīt par ģitārspēles aristokrātu dēvētā Vjačeslava Mitrohina un ne mazāk leģendārā ģitārista un komponista Aivara Hermaņa muzikālo priekšnesumu.
Akustisko ģitāru duetā uzstāsies V.Mitrohins un A.Hermanis

Ģitārists Vjačeslavs Mitrohins kļuva populārs pēc piedalīšanās festivālā "Liepājas dzintars" 1972. gadā. Tolaik viņu ievēroja Raimonds Pauls un uzaicināja spēlēt Filharmonijas estrādes ansamblī "Modo", kurā dziedāja tolaik populārie solisti Nora Bumbiere un Viktors Lapčenoks. Vjačeslavs Mitrohins Latvijā tiek uzskatīts par ģitārspēles leģendu. No 1995. gada muzicē ar grupu "Mitrohins Master Band".

Aivars Hermanis kā profesionāls mūziķis-ģitārists spēlējis grupās: "Suvenīrs", "Tip-Top", "Modo", "Opus", "Remix", Raimonda Paula ansamblī, Latvijas Valsts Televīzijas un Radio orķestrī, G. Rozenberga bigbendā, "Stabu ielas džess" orķestrī, Laimas Vaikules grupā. Sadarbojies ar Latvijas Valsts Simfonisko orķestri, Krievijas valsts Televīzijas un Radio Vieglās mūzikas orķestri, Liepājas Simfonisko orķestri. Šobrīd A.Hermanis saka šādi – „ģitāras spēlēšana man vairs nav profesionāla nodarbe, tā ir mans vaļasprieks (un par to man vēl maksā arī naudu!). Man ir laimējies muzicēt kopā ar gandrīz visiem Latvijas labākajiem mūziķiem”.

Šie vārdi visprecīzāk raksturo atmosfēru un sajūtas abu mūziķu koncertos – viņi muzicē „viegli un ar patiesu prieku”, un šo prieku dāvā arī saviem klausītājiem.

2009.gada beigās Vjačeslavs Mitrohins un Aivars Hermanis sākuši jaunu kopēju projektu - „Divi no pilsētas kurā piedzimst vējš”. Tas ir akustisko ģitāru duets, kurš atskaņo populārus Jazz un Rock standartus savos aranžējumos.

Koncerta sākums plkst.21:00

Ieeja Ls 2.00

Galdiņu un sēdvietu skaits ierobežots, tāpēc ieteicama iepriekšēja galdiņu rezervācija, tālr.67298462

Biļetes iepriekšpārdošanā „Biļešu serviss” kasēs vai koncerta vakarā restorānā Barons.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV