Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Šonedēļ mūzikas bārā „Sunny Melody” koncertēs Laimis Rācenājs un grupa „Maia`s Marvellous”

Ilze Upeniece, 01.03.2010. 10:52

5. martā „Sunny Melody” mūzikas bārs piedāvā Laima Rācenāja koncertu ar „Besame Mucho” programmu, savukārt 6.martā notiks grupas  „Maia`s Marvellous” gada jubilejas koncertu.
Šonedēļ mūzikas bārā „Sunny Melody” koncertēs Laimis Rācenājs un grupa  „Maia`s Marvellous”

Laimis Rācenājs ir viens no talantīgākajiem un artistiskākajiem mūziķiem Latvijas neakadēmisko dziedātāju vidū. Dziedātājs, kurš spēj izpildīt dziesmas 20 valodās. Strādājis šovprogrammās Maskavā, Sanktpēterburgā, Skandināvijā. Talantīgi izpilda spiričuelus, blūzus, regtaimus, džezu, balādes, šansonē, bosa - nova un šlāgerus.

Programmā „Besame Mucho”, 5. martā 21:00, skanēs populāras kompozīcijas, kuras tiks veltītas īpaši sievietēm.

Savukārt, 6. martā, 21:00 „Sunny Melody” mūzikas bārā gada jubilejas koncertu sniegs grupa „Maia`s Marvellous”. Grupa ir projekts astoņu mūziķu un lielisku cilvēku sastāvā. Viņi pārstāv soul, r'n'b, pop žanru un repertuārā akcentējas uz oriģinālām kompozīcijām. „Maia's marvellous” koncertos apvieno izpildījuma kvalitāti un emocijas, neatstājot vienaldzīgu nevienu. Radio stacijās jau pagājušajā gadā atzinību un augstus rezultātus topos sasniedza pirmais grupas singls "The Way".

Šogad apvienībai aprit apaļš gads, tāpēc savu jubileju grupa atzīmēs ar solokoncertu „Sunny Melody”. Apmeklētājiem būs iespēja izbaudīt pārmaiņus lirisku un trakulīgu sestdienas vakaru.

5.martā ieeja maksa (sēdvieta)- Ls 7,00. 6. martā ieeja maksa (sēdvieta) - Ls 3,00. Ieeja no 20:00.

Rezervējiet galdiņus savlaicīgi, zvanot uz tālruni: +371 28651561. Vietu skaits ierobežots. Biļetes Biļešu servisa kasēs un koncertu norises vietā.

Viesnīcā "Europa City Riga", apmeklējot koncertu, Jums ir iespēja nakšņot divvietīgajā numurā sākot no Ls 20! Rezervējiet numuru iepriekš zvanot uz tālr.: +371 67166000

Adrese: Brīvības gatve 199c, viesnīcas „Europa City Riga” 6. stāvs.

www.sunny.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV