Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Jelgavā top pirmais rokklubs

Evita Badūne, 01.03.2010. 15:10

Sanākot kopā domubiedru grupai, Jelgavā top pirmais rokklubs „Urbix Rock Style”. Kluba pamatideja ir rokmūzikas popularizēšana. Pasākumi tiks rīkoti dažādās vietās, un pirmais šī kluba notikums būs šo piektdien, 5. martā, plkst. 21.00, muzikālajā krogā „Cepuri nost!”, Ausekļa ielā 12a, Jelgavā.
Jelgavā top pirmais rokklubs

„Rokklubs rīkos rokmūzikas koncertus, pasākumi tiks papildināti ar rokam atbilstošām tēmām, piemēram, talk-šoviem ar populāriem rokmūziķiem. Esam iecerējuši dot iespēju uzstāties jaunajām, mazāk komerciālajām grupām.

„Jelgavā par rokmūziku ir liela interese, to pierādīja mūsu rīkotā atbalsta akcija „Rock to Fontaine”, kas notika šī gada 5. februārī” teic kluba dibinātājs Urbix (grupas „Huskvarn” līderis Normunds Štefenhagens).

5. marta pasākumu atklās grupa „Between the lines”, tai sekos grupas „U-13” un „Synodic”, bet noslēgumā būs iespēja dzīvajā izpildījumā skatīt grupu „Rūsa”.

Rokkluba dibinātājs Urbix atklāj, ka tas nebūs piesaistīts kādai konkrētai vietai. Interasanti, ka kluba aktivitātes tiks rīkotas dažādās Latvijas vietās, arī brīvā dabā.

Darbosies „draudzīgais bārs”, kā arī būs iespēja parunāt par ģitārām.

Ziedojums Ls 1.50 Urbix Rock Style kluba veidošanai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV