Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Notiks "To be a woman" ballīte kopā ar dziedātāju Emi

Simona Šarlovska un Baiba Upeniece, 02.03.2010. 12:44

6.martā sākot no pulksten 22.00 klubā Ofiss, A. Briāna ielā 9a, notiks gada sievišķīgākās dienas, 8.marta, To be a woman ballīte kopā ar dziedātāju Emi.
Notiks "To be a woman" ballīte kopā ar dziedātāju Emi

Šajā naktī Emi piedāvās ļoti seksīgu priekšnesumu ar dažādiem šova elementiem. Priekšnesuma laikā skatītāji varēs baudīt skaistumu, kaisli, mīlestību. Lai gan šī ir sieviešu diena, Emi aicina arī vīriešus, lai tie var novērtēt skaistās sieviešu formas un izbaudīt vakaru sieviešu sabiedrībā.

Pasākuma laikā daiļā dzimuma pārstāvēm būs iespēja piedalīties sievišķīgās atrakcijās un saņemt balvas no skaistumkopšanas salona "Mary fiore". Vakara gaitā Ofisā viesi varēs baudīt patīkamu gaisotni arī pateicoties flowers2riga.lv atbalstam. Par mūziku rūpēsies DJ Normunds Sīmanis un DJ KJ Young.

Vakara kulminācija spēlē "You spin my head right round". Patiesības mirklis ir klāt - brīvajiem puišiem būs iespēja meklēt un apdāvināt savas liktenīgās sievietes gada sievišķīgākajos svētkos.

Stiprā dzimuma pārstāvjiem garlaicīgi nebūs - tiks meklēti vakara džentlmeņi.

Ieeja sarīkojumā bez maksas.

DRESS CODE: Dāmām - puķītes, bantītes, kleitas, Kungiem - gentleman style (ievērojot dress code "welcomdrink" bez maksas).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV