Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupai „Laikā pirms...” iznācis pirmais singls „Lietus Deja”

Grupa Laikā pirms..., 02.03.2010. 13:28 | komentāri (1)

Līdz radio klausītājiem ir nonācis grupas „Laikā pirms...” pirmais singls. Grupa  vairāk kā četrus gadus bija stabila sastāva  un mūzikas stila meklējumos, lai beidzot nāktu klajā ar pirmo debijas singlu "Lietus Deja", kas ir pop/rock mūzikas stilā.
Grupai „Laikā pirms...” iznācis pirmais singls „Lietus Deja”

Laika gaitā grupai ir mainījušies daudzi sastāvi, ar kuriem tā veiksmīgi startēja vairākos jauno grupu konkursos, kā piemēram, Emergenza Festival 2009, Folkfesitvāls 2009, Bildes 2009 un citur. Tieši festivālā Bildes 2009 grupa kopā ar Gunti Veitu  pirmo reizi plašākai publikai izpildīja „Lietus Deju” . Grupa paspējusi  arī  uzstāties vairākos Latvijas mūzikas klubos, izveidojot  pastāvīgu sadarbību ar dažiem no tiem- Četros Baltos Kreklos grupa regulāri uzstājas Studentu trešdienās.

Grupas sastāvā ir pieci Jelgavnieki, ar solistu Ivaru Galiņu priekšgalā, kurš piedalījies televīzijas šovā Koru Kari 2, un ir viens no 12 dalībniekiem šovā  O! Kartes Akadēmija. Pagaidām notiek intensīvs darbs arī pie grupas otrā singla,  kas jau pavisam drīz parādīsies Latvijas radiostacijās.

Dziesma „Lietus Deja” ir kā neliels stāsts par divām lietus lāsēm, kas lietus laikā krītot lejā savā starpā komunicē. Tās dejo, rotaļājas un starp tām izveidojas vēl nebijušas jūtas... Dziesma ar nedaudz rotaļīgu raksturu, spēj uzrunāt ikvienu klausītāju, kas kaut reizi mūžā lietus laikā ir izgājis ārā no mājas, lai negausīgi lēkātu pa peļķēm, vai vienkārši izbaudītu vienu no skaistākajām dabas stihijām.

Jau pavisam drīz „Laikā pirms...” piedāvās arī sava singla prezentācijas koncertus  lielākajos mūzikas klubos, taču kad tas notiks, pagaidām ir atkarīgs no solista Ivara veiksmes  O! Kartes Akadēmijā.

Dziesmu "Lietus Deja" iespējams noklausīties  http://www.draugiem.lv/intimebefore

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV