Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Melo-M” dāvina jaunu skaņdarbu

Jānis Penka, 02.03.2010. 16:28

Čellu trio “Melo-M” līdz 10. martam piedāvā visiem interesentiem par brīvu lejupielādēt jaunu kompozīciju “Total Chellout a la Mozart”. Šo skaņdarbu dzīvā izpildījumā kopā ar citām pilnīgi jaunām kompozīcijām ekskluzīvā kārtā varēs dzirdēt grupas koncertos Maskavas namā 10. un 11. martā.
“Melo-M” dāvina jaunu skaņdarbu

Ar skaņdarbu “Total Chellout a'la Mozart” čellu trio marta beigās startēs starptautiskā izpildītāju konkursā “Terem Crossover Competition” Sanktpēterburgā.

“Total Chellout a la Mozart” čellu trio “Melo-M” sev raksturīgajā manierē apvieno Volfganga Amadeja Mocarta “Turku marša” tēmu ar amerikāņu kantrī un krievu tautas mūzikas skaņdarbu elementiem. Dziesmu līdz 10. martam bez maksas var lejupielādēt portālā “Platforma.lv”.

“Šobrīd “Melo-M” rūpīgi gatavojas gan gadu ilgās albuma “Around the World” Latvijas turnejas noslēguma koncertiem Maskavas namā, gan dalībai “Terem Crossover Competition” konkursam Sanktpēterburgā, kur veiksmīgi esam izturējuši pirmo kārtu un sacentīsimies ar vairāk nekā 70 profesionāliem mūziķu kolektīviem no visas pasaules. Konkursa noteikums bija sagatavot variācijas par kādu klasiskās mūzikas tēmu. Mēs izvēlējāmies Mocartu, bet, lai būtu interesantāk, apvienojām to ar kantrī un krievu tautas mūzikas tēmām,” skaidro skaņdarba aranžējuma autors Kārlis Auzāns.

Šis nav vienīgais jaunais skaņdarbs “Melo-M” repertuārā, kas radīts dalībai prestižajā konkursā. Pilnu programmu Latvijas publika ekskluzīvi varēs novērtēt tikai koncertos Maskavas namā. Dalībai konkursā “Melo-M” sagatavojuši ne vien jaunus skaņdarbus, bet arī īpašu skatuvisko sniegumu.

“10. un 11. marta koncertos ikkatrs varēs pārliecināties, kā esam sagatavojušies, lai pārstāvētu Latviju līdz lielākajā starptautiskajā konkursā mūsu žanrā,” uzsver “Melo-M” mūziķi.  

Līdztekus konkursa programmai koncerti Maskavas namā būs arī grupas pēdējā albuma “Around the World” Latvijas turnejas noslēgums, kur pēdējo reizi pilnībā varēs dzirdēt šī albuma koncertprogrammu.

Pavasarī “Melo-M” sniegs vēl desmit koncertus dažādās Latvijas pilsētās, gatavojoties “Around the World” Eiropas koncertturnejai, kas notiks gada otrajā pusē ar koncertiem Vācijā, Norvēģijā, Nīderlandē un citās Eiropas valstīs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV