Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā “Dirty Deal Cafe” otro reizi gaidāma dubstep nakts “Subharmonija”

Agnese Āboliņa, 02.03.2010. 18:11

Sestdien, 6.martā, kluba “Dirty Deal Cafe” telpās nu jau otro reizi gaidāma dubstep nakts “Subharmonija”. Šoreiz uzstāsies Bisweed no Igaunijas, Neveready no Somijas, kā arī vietējie Dj’i Onishi, Sairam, Peres One un Vj’i Relict, Gaffa un B.O.B.
Klubā “Dirty Deal Cafe” otro reizi gaidāma dubstep nakts “Subharmonija”

Šoreiz pasākumā galvenie viesi būs igauņu dīdžejs un producents Bisweed, kas savu mūziku izdevis tādās izdevniecībās kā Dub:iouz un Smokin Sessions. Bisweed uzstāšanās maniere izceļās ar skaņas dziļumu, izteiktiem zemajiem ritmiem un atmosfēriskām tekstūrām. Mūziķis spēlēs gan savus, gan citu dubstep mākslinieku līdz šim neizdotus skaņdarbus.

Savukārt Neveready ir viesmākslinieks no Somijas, kura ieraksti ir izdoti izdevniecībās FJUU un Redvolume izdevniecībās. Neveready gaidāmi skaņdarbi, kas tiks izdoti uz ASV izdevniecības Formant Recordings.

No Latvijas piedalās dubstep.lv pārstāvji Dj'i Onishi un Sairam , digitālās mūzika sizdevniecības Dub Suspects tēvs Peres One, un Vj'i Relict un Gaffa no Parastate.net, un B.O.B.

Sākums: 22:00 Ieejas maksa: 3,- lvl

Vairāk par dalībniekiem:

Bisweed:     www.myspace.com/bisweed
Neveready: www.myspace.com/nevereadymusic
Onishi:        www.draugiem.lv/onishi
Peres One:  www.myspace.com/peresone + www.myspace.com/dubsuspects
Relict:         www.parastate.net/2009/03/03/relict/
Gaffa:         www.parastate.net/2009/03/13/gaffa/
B.O.B.        www.bobrobotichead.blogspot.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV