Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Valmierā gaidāma burbuļu ballīte "BUBBLE MADNESS"

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 03.03.2010. 09:30

Sigulda, Saldus, Jelgava vēl arvien nevar attapties no dejām krāsainajos burbuļos. Nu ir kārta Valmierai. “Baltic Dance Factory” un naturālais enerģijas dzēriens “Pussy” piedāvā – sestdien, 13.martā Valmieras klubā “PUTNIŅI” viesosies vienīgā un īstā burbuļu ballīte Latvijā – “BUBBLE MADNESS”. Sākums plkst.22:00.
Valmierā gaidāma burbuļu ballīte "BUBBLE MADNESS"

Lielajā zālē gaisīgu atmosfēru, ko neatradīsi citur, radīs “BUBBLE MADNESS” lieliskais dīdžeju trio – Beatax, Trakais Mārtiņš un [Ex] da Bass, kura jaunās dziesmas – “No More Lonely Nights” dzīvās uzstāšanās ierakstu no “Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas” svinīgās apbalvošanas ceremonijas “Latvijas Nacionālajā operā”, internetā vien jau paguvuši noskatīties vairāki tūkstoši interesentu. Pavisam drīz turpat, portalā “Youtube”, būs atrodams arī singla oficiālais video klips!

Video projekcijas – “ILLEGAL DJ TEAM RIGA” video speciālista – vīdžeja Kosmoss pārziņā.

“Eiropas Hitu Radio” zālē, kurā kā jau allaž atradīsies zvaigžņu foto stends, spelēs dīdžejs Shorohoff, bet kulminācijā Top5 nedēļas divdesmit atzītākās dziesmas uzspēlēs Mārtiņš Kreilis.

Gaidāmi vairāki spilgti pārsteigumi, par piemēru minot brīnumkrekliņu (www.rintella.com), kas maina krāsu paraugdemonstrējumus, būs iespēja nobaudīt naturālo enerģijas dzērienu “Pussy” neskaitāmās variācijās, kā arī iegūt divu veidu “BUBBLE MADNESS” oficiālās uzlīmes!

Pastāsti draugiem, ka uz ballīti no Rīgas, Siguldas, Cēsīm un citām pilsētām kursēs “Black Silver Party Bus”! Izmanto iespēju! Pieteikšanās rakstot uz epastu – party@partybus.lv.

Seko “BUBBLE MADNESS” aktualitātēm arī portālā “Twitter” – http://www.twitter.com/bubblemadness un, protams, galvenajā mājas lapā – http://www.bubblemadness.lv.

Ieeja maksa: 22:00 – 23:00 – Ls 2, 23:00 – 00:00 – Ls 3, vēlāk – dārgāk! Braucot ar “Black Silver Party Bus” – ieeja klubā brīva!

Mūs atbalsta: “Pro1 Stage” un auto, moto tūninga uzlīmes – www.uzlimes.net.

Oficiālais radio – “Eiropas Hitu Radio”.

Informāciju tālāk nodod: “EHR Party Service”, “Progressive FM”, draugiem.lv, nightlife.lv, vipi.lv, pozitivaszinas.lv, clubland.lv, piedalies.lv un easyget.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV