Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Bārā "KID*" notiks elektroniskās deju mūzikas sarīkojums "Amber Muse Spring Gathering"

Bogdan Taran, 03.03.2010. 14:09

13.martā bārā "KID*", Grēcinieku ielā 8, notiks pasākums "Amber Muse Spring Gathering", kura ietvaros divās zālēs varēs paklausīties modernu elektronisku deju mūziku Bogdana Tarana, Ksenijas Kamikazas un citu dīdžeju izpildījumā, kā arī oriģinālus disco un funk ierakstus dīdžeju Dmi3 un Discomethod setos.
Bārā "KID*" notiks elektroniskās deju mūzikas sarīkojums "Amber Muse Spring Gathering"

Kopš pēdēja Amber Muse pasākuma, kuru Arēnā Rīgā 2007.gada novembrī organizēja Dance Box Promotion, notika tikai šī skaņu ierakstu leibla dīdžeju sesijas. 13.martā promouteri gatavo pilnvērtīgu pasākumu, kura rīkošanai izvēlējas jaunu un stilīgu bāru KID* Vecrīgā. Bāra interjers atbilst tradicionāli mājīgai un omulīgai atmosfērai, kura ir raksturīga Amber Muse Records rīkotajām ballītēm.

Bāra KID* otrajā stāvā atradīsies galvenā deju grīda, kurā spēlēs Amber Muse pasākumu rezidenti un organizētāji – Bogdan Taran un Max Lomov, ka arī producents ZaZzy un Latvijas deju mūzikas radio ētera dīva Ksenia Kamikaza. Dīdžeji un muzikanti atskaņos mūsdienīgu elektronisko deju mūziku, kā arī tiks atskaņotas klasiskās deju mūzikas plates, kuras ir iemīļotas Amber Muse ballīšu patstāvīgo apmeklētāju lokā.

Savukārt bāra pagrabstāvā atradīsies The Lost Disco zāle ar dīdžejiem Dmi3 un Discomethod, kuras noskaņojums atgādinās izsmalcinātu salonu. Iepriekšējas trīs Dance Box Promotion organizētas The Lost Disco naktis pagāja ar labiem panākumiem un paspēja savākt krietnu pielūdzēju grupu. Dmi3 un Discomethod atkal piedāvās populāro un nezināmo 1970.-1980. gadu disco un funk ierakstu izvēli.

"Amber Muse Spring Gathering" pasākums bārā KID* Grēcinieku ielā 8 notiks 13.martā un sāksies plkst. 22:00. Ieeja bezmaksas, darbosies face control.

Informatīvais atbalsts: Capital FM, Nightlife.lv, Ind-ex.lv, Dancebox.net.

Datums: 2010.gada 13.marts
Vieta: bārs KID* (Grēcinieku 8)
Pasākums: Amber Muse Spring Gathering
Main room: dīdžeji Bogdan Taran, Ksenia Kamikaza, ZaZzy, Max Lomov
The Lost Disco room: dīdžeji Dmi3 & Discomethod
Sākums: 22:00
Ieeja bezmaksas, face control.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV