Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa "Audience Killers" klausītājiem nodod pirmo singlu

Romāns Kuļikovs, 04.03.2010. 11:42 | komentāri (4)

Gaiši pozitīvi un vienkārši - tieši tādus sevi vēlas redzēt un klausītājiem pasniegt viena no jaunākajām pašmāju grupām - "Audience Killers" ar savu pirmo varavīksnes singlu "Rainbow".
Grupa "Audience Killers" klausītājiem nodod pirmo singlu

Kopš šīs nedēļas dziesma ir sākusi skanēt radio SWH ēterā, Toma Grēviņa Pusdienu himnas godā un, protams, arī jūsu vērtēšanai SWH mājas lapā. Pavisam drīz debijas singlu dzirdēsiet arī citās radiostacijās Latvijā, bet jau tagad tas pieejams atskaņošanai internetā, kā arī bezmaksas lejupielādei digitālā formā.

Par sevi grupa stāsta: "Mēs cenšamies lietas uztvert vienkārši, kā tas pienākas parastā draugu kompānijā, kurā katrs sevi esam atraduši rakstot kopīgu mūziku, gluži kā spēlējot futbolu vai, piemēram, uz vienas frekvences pavadot kopā vakarus ar lieliem, krāsainiem sapņiem par nākotni.
   
Mūzikā šobrīd ar pastiprinātu interesi un veselīgu azartu ļaujamies ietekmei no rietumu, skandināvu un arī grupām citur pasaulē, nemaz to neslēpjot, jo tas ir vienīgais ceļš uz radošu rezultātu, lai izbēgtu tik ļoti raksturīgo un vienveidīgo skanējumu, kas piemīt lielai daļai Latvijas jauno grupu, turklāt esam par jaunu, lai apgalvotu, ka neiespaidojamies ne no viena.
   
Jāsaka, ka mums ir paveicies ar mūsu leiblu (ierakstu kompāniju) LipGlos Records, kas mums palīdz visos iespējamos veidos un ar lielām cerībām raugās uz mūsu mūziku, pieejot tam visam moderni un tālredzīgi, šis fakts nenoliedzami liek mums noticēt pašiem sev. Liekas, ka patreiz par svarīgāko esam izvirzījuši turēt galvas zemu un cītīgi strādāt, lai saglabātu mūsu sapni dzīvu."

Dziesmas "Rainbow" producēšanu studijā uzņēmās Ingars Viļums - lielisks cilvēks, talantīgs basģitārists un producents, pazīstams ar savu dalību tādos projektos, kā "S.P.B.", "Time After Time", "Prāta Vētra" u.c.
   
Ingars apgalvo: "Jau no paša sākuma man bija patiess prieks darboties ar grupu Audience Killers, jo no iesūtītā Demo materiāla sapratu, ka dziesmu pamatā ir ļoti laba un progresīva muzikālā ideja. Mani pat pārsteidza dziedātāja Normunda talants un muzikalitāte. Viņa balss tembrs ir kaut kas mūsu platuma grādiem neraksturīgs un es pat teiktu, unikāls. Ieraksta laikā saskārāmies ar dažādiem gala materiāla redzējumiem, kas būtībā ir normāla parādība radošā kolektīvā. Ņemot vērā šos viedokļus un saliekot tos kopā ar savu vīziju, izveidojām, manuprāt, interesantu un laikam atbilstošu skanējumu."
   
Grupas dalībnieki atklāj, ka strādāt ar Ingaru bija milzīga pieredze un ieguvums, liekot apzināties savu pašreizējo līmeni un garo distanci, kas vēl tikai priekšā ceļā uz panākumiem.

Par dziesmu "Rainbow" grupa piebilst, ka tā ir tapusi ar sajūtām, kas raksturīgas tieši tam brīdim un tas nebūt nenozīmē, ka turpmākās dziesmas skanēs līdzīgi. Grupa sevi rāmjos likt netaisās, par ko arī liecina, jau tapusī, otrā dziesma. Audience Killers vienīgi atklāj, ka nākamās dziesmas nosaukums ir franču valodā, bet par to citu reizi.

http://draugiem.lv/audiencekillers

VIDEO/AUDIO: http://www.youtube.com/watch?v=EmfhTwPru4E

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV