Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa “Oranžās brīvdienas” 10 gadu jubilejas ietvaros prezentēs videoklipu (+VIDEO)

Oranžās Brīvdienas, 09.03.2010. 09:06

Šomēnes latviešu turbofolka grupa “Oranžās brīvdienas” (OB) atzīmē 10 gadu jubileju. Svinības jau aizvadītajā nedēļas nogalē, turpinot tradīcijas, visai augstos toņos iesākušās Liepājā.
Grupa “Oranžās brīvdienas” 10 gadu jubilejas ietvaros prezentēs videoklipu (+VIDEO)

Šo piektdien grupa aicina interesentus uz jaunākā videoklipa prezentāciju “Dirty Deal Cafe” Rīgā, Maskavas ielā 12, 2. korpusā. Klips dziesmai “Nerunāsim aplinkus” filmēts Igaunijā. „Studijas Allfilm puiši ir labi pastrādājuši. Esam apmierināti. Pirmo reizi strādājām profesionālā filmēšanas paviljonā kopā ar tik augstas klases video speciālistiem. Pašiem ir liels gandarījums par paveikto un nebūs to kauns rādīt citiem,” tā par klipu saka grupas līderis un dziesmas autors Ints Ķergalvis. Dziesmas videostāsta versijā OB iejutušies rūķu lomās un dzīvo kopā ar brīnumdaiļu Sniegbaltīti. Diemžēl, kamēr rūķi ir darbā, Sniegbaltīti nolaupa satrakojušies vilki. Taču rūķi nekrīt panikā. Viņi ver vaļā burvjus skapi un ķeras pie saviem superieročiem. Vai oranžajiem supervaroņiem izdosies uzvarēt vilkus un izglābt Sniegbaltīti, katrs pats varēs apskatīt klipā. Klipa prezentāciju kuplinās arī Roberts Gobziņš, Imants Daksis, Pēteris Birzgalis un grupa „Crocodile Steve”.

Savukārt pats jubilejas pasākums 20. martā notiks Andrejsalā uz “Peldošās darbnīcas” klāja. Tur vienlaikus divu gadu jubileju svinēs populārā Vecrīgas kafejnīca “Leningrad”. Tieši tāpēc arī pasākumam dots nosaukums “Ļeņingradas brīvdienas”. Visas nakts garumā uzstāsies vairāk nekā desmit Latvijā labi zināmi mākslinieki, tostarp, “Voiceks Voiska”, “Striķis”, “Resnie putni” un daudzi citi.

http://www.youtube.com/watch?v=2yBkDL3q2tc

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV