Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Artelī" uzstāsies "Instrumenti" apakšprojekts "Insperimenti"

Instrumenti, 09.03.2010. 09:48 | komentāri (1)

11. martā kamerteātris "Artelis" pulcēs grupas "Instrumenti" cienītājus, aicinot uz eksperimentālu performanci ar nosaukumu "Insperimenti. Intīms eksperiments ar instrumentiem".
"Artelī" uzstāsies "Instrumenti" apakšprojekts "Insperimenti"

"Instrumenti", kas nesen ieguvuši apbalvojumus par labāko debiju, kā arī saņēmuši "Gada ierakstu balvas" statuju par 2009. gada labāko dziesmu, turpina pārsteigt publiku Latvijā. Šoreiz - ik mēnesi rīkojot eksperimentālas mūzikas vakarus "Artelī".

"Insperimenti" - iespēja satikt daļu no grupas "Instrumenti" sastāva pavisam īpatnējā un nepieradinātā formā. Skaistu skaņu meklējumi, nedzirdētas kompozīcijas, uz vietas radītas dziesmas, kā arī tautas mūzika.

Balstoties uz konkrētā vakara izjūtām, bez cieši sarunātas dziesmu secības, pandu grupas cilvēcīgākā daļa ļausies eksperimentālai spēlei ar instrumentiem un balsi.

Koncertā piedalās: Shipsi, Hreidar Ingi Thorsteinsson, Reynsi, Gate Ivanti, Fedoto. Durvis atveras 19:00, performances sākums pl. 20:00.

Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv.

Papildinformācija: www.artelis.lv un www.instrumenti.in

Foto: S.Vagners

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV