Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā “Ofiss” notiks svingeru ballīte “Come Swing with Me Baby”

SimonaŠarlovska un Baiba Upeniece, 09.03.2010. 11:48

13. martā sākot no pulksten 23.00 klubā “Ofiss”, A. Briāna ielā 9a, notiks Svingeru ballīte “Come Swing with Me Baby” kopā ar seksīgām go go meitenēm un balvām no skaistumkopšanas salona „Mary fiore”. Īpašais vakara pārsteigums - vanna - no VANNAS.lv, kā arī TEPIX.lv atbalsts. Vakara gaitā viesus iesildīs jaunā un daudzsološā DJ meitene - DJ Stella.
Klubā “Ofiss” notiks svingeru ballīte “Come Swing with Me Baby”

Pasākuma ietvaros izvirtuši pārsteigumi no bāra, nerātnas rotaļas, dirty dancing un grupveida vannošanās visas nakts garumā, kā arī „svinga dejošana”...Vakara karstākais mirklis, visiem kopā studējot erotisko žurnālu “Princese”.

Dāmas laipni gaidītas Ofisā jau ap 21:00 uz seksa ekspertes Ritas Lasmanes lekciju meitenēm (ieejas maksa uz lekciju 1, 50 Ls). Šī seksa dīva spēj sniegt atbildes uz visdažādākajiem jautājumiem par attiecībām, seksu, baudas sasniegšanu un citām pikantām tēmām. (Sīkāks info par lekciju http://www.draugiem.lv/events/79237/seksa-ekspertes-ritas-lasmanes-lekcija-meitenem-kluba-ofiss/)

DRESS CODE: Dāmas - mežģīnes, mini, garās zeķes.
Kungi – taurentiņš/ šlipse + kaila augšdaļa.
(ievērojot dress code, „welcomdrink” bez maksas)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV