Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Emi izdod piekto projekta “Making of Emi” dziesmu un meklē menedžeri

Elīna Sprūde-Nesenberga, 09.03.2010. 14:49

Šonedēļ projekta “Making of Emi” ietvaros dziedātāja Emi klausītājiem piedāvā piekto dziesmu – “Sunshine”.
Emi izdod piekto projekta “Making of Emi” dziesmu un meklē menedžeri

Dziesma tapusi spontāni kādā dienā, kad dziedātāja brauca uz Jūrmalu. Emi par dziesmas rašanos saka: “Bija tik skaista diena, spīdēja saulīte un es sajutos ļoti laimīga. Dziesmas vārdi sāka plūst no mutes. Ja tā labi padomā, nav vajadzīgs daudz, lai cilvēks justos laimīgs, tikai ne vienmēr mēs šos mazos nieciņus novērtējam, bet cilvēkiem biežāk vajadzētu apstāties uz mirkli un novērtēt to, kas pieder un ir dots.” Šī dziesma ir par lietām, kas Emi liek justies labi - saule, mūzika, deja un mīlestība.  

Otra šīs nedēļas Emi aktualitāte ir menedžera meklēšana. Menedžerim dziedātāju būtu jāpārstāv gan Latvijā, gan arī ārpus Latvijas robežām. Ja ir kāds, kas ir ieinteresēts, droši savu pieteikumu var sūtīt uz info@emimusic.lv.

Dziesma no šodienas ir pieejama lejupielādei par brīvu dziedātājas mājaslapā emimusic.lv reģistrētajiem lietotājiem. Mājaslapā, kā jau katru projekta “Making of Emi” nedēļu, ir pieejams dokumentāls video, kurā var tuvāk iepazīt dziedātājas personību.

Projekts “Making of Emi” ir ieskaņa  koncerttūrei, kas sāksies augustā un kuras ietvaros dziedātāja uzstāsies ne vien Latvijā, bet arī Lielbritānijā, Īrijā, Zviedrijā, Somijā, Vācijā, Lietuvā un Igaunijā. Projekta ietvaros dziedātāja ne vien ierakstīs un publiskos jaunas dziesmas un izkops deju un uzstāšanās prasmes, bet arī ļaus sevi tuvāk iepazīt ar dokumentālu videosižetu palīdzību.

Ja esi Emi fans vai vēlies iepazīties ar viņas daiļradi, apmeklē mājaslapu www.emimusic.lv un reģistrējies.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV