Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Latvijā viesosies Ukrainas dīdžejmeitene Beauty

Raivis Šulcs, 10.03.2010. 17:03

Pēc sensacionālās pirmās vizītes Latvijā, klubā “Essential” DJ Beauty Latvijā atgriezīsies vēlreiz un šoreiz uz kluba “BIG7” skatuves Liepājā, 13. martā.
Latvijā viesosies Ukrainas dīdžejmeitene Beauty

DJ Beauty, īstajā vārdā Nastja, ir viena no harizmātiskākajām personībām deju mūzikas pasaulē. Šīs ļoti pievilcīgās Techno stilā spēlējošās meitenes seti neatstāj vienaldzīgu nevienu. Ir tikai divas iespējas: vai nu Jūs pacelsieties spārnos no viņas mežonīgās enerģijas, vai arī Jūs nesapratīsiet, uz kurieni griežas pasaule. Nastja Beauty ir nevainojamas ārienes īpašniece, kura ar savu sabiedriskumu un aktivitāti uzlabo apkārtējiem noskaņojumu, tadejādi padarot šo pasauli labāku. Neskatoties uz Nastjas jauneklīgo vecumu, viņa godprātīgi pilda grūtos, bet godpilnos Kazantip republikas sūtņa pienākumus Kijevā. Beauty vada radiošovu Bigudi Ukrainas populārākajā radiostacijā Kiss Fm. Beauty šobrīd ir stabila Ukrainas dīdžejtopa pirmā desmitnieka iemītniece un pelnīti uzskatāma par pieprasītāko Ukrainas dīdžejmeiteni pasaulē.

Pasākumā klubā BIG7 pirms DJ Beauty uzstāsies viens no pasākuma vaininiekiem, Kazantip Baltic galvenā persona - dīdžejs Saint. DJ Saint līdzīgi kā DJ Beauty ir KaZantip republikas sūtnis savā dzimtenē. Tas nozīmē, ka 13. martā visus kvalitatīvas enerģijas pilnas deju mūzikas cienītājus sagaida patiesa reiva KaZantip elpa Liepājā klubā “BIG7”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV