Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Medmāsiņu un dakteru ballīte atgriežas "Fonoklubā"

Jānis Sildniks, 10.03.2010. 18:02

Šo piektdien, 12. martā, Cēsu „Fonoklubā” kopā ar Dj DidzisKo jau otro reizi norisināsies medmāsiņu un dakteru tematiskā ballīte.
Medmāsiņu un dakteru ballīte atgriežas "Fonoklubā"

Pēc aizvadīta īpaši pikanta medmāsiņu un dakteru salidojuma pagājušajā gadā, arī šogad apmeklētāji ir laipni gaidīti vismaz vienu vakaru iejusties veselības aprūpes darbinieku ādā. Kā sola vakara galvenais dakteris Dj DidzisKo - „Fonoklubā” neizārstēts nepaliks neviens. 

Kā jau „Fonokluba” pasākumos ierasts, īpaši cītīgi tiek domāts pie attiecīgās tematikas, tāpēc arī šoreiz labāko kostīmu autori saņems balvas, ko klubs būs sarūpējis sadarbībā ar condoms.lv. Tāpat pasākuma laikā tiks izspēlētas dažādas balvas no Tullamore Dew. Runā, ka, iespējams, klubā viesosies arī Tullamore pārstāves, tāpēc ir vērts pacensties un nenokavēt šo pasākumu! Galu galā pirmie divdesmit apmeklētāji arī nepaliks nenovērtēti.

Bez kostīma: Ls 1.-
Ar kostīmu: bez maksas
Ieeja klubā no 18 gadu vecuma.

Bildes no iepriekšējā gada iespējams skatīt kluba mājaslapā www.fonoklubs.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV