Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

BuGaGa Project un Sandija Vīgante piedāvā singlu “Laiks šķir no visa”

Artūrs Plīts, 11.03.2010. 10:44 | komentāri (1)

Neskatoties uz to, ka ziema vēl joprojām nevēlas atkāpties, tomēr tā nespēj aizturēt pavasara smaržīgo ziedu aromātu, putnu čivināšanu un domas par mīlestību. Līdz ar pavasara tuvošanos producents „BuGaGa Project”, sadarbībā ar dziedātāju Sandiju Vīganti piedāvā savu otro singlu „Laiks šķir no visa”.
BuGaGa Project un Sandija Vīgante piedāvā singlu “Laiks šķir no visa”

Deju un klubu mūzikas producents BuGaga Project, īstajā vārdā Artūrs Plīts, mūzikas pamatus apguvis Saldus Bērnu mūzikas skolā, bet vēlāk arī Saldus ģimnāzijā, kur spēlēja vokāli instrumentālā ansamblī. Kopš 2008.gada nogales "BuGaGa Project" izveidojis vairākus remiksus, piemēram, AK69 - Tik Vien, Edijs Šnipke - Neatļauts, Iedomu Spārni - Kas Noticis, Ēriks Budēvics - Tava Sirds Lai Skrien, Lauris Reinis – Sirds sadeg neparasti, PeR - Nevar Būt u.c.

2009.gada nogalē kopīgi ar dziedātāju Sandiju Vīganti laida klajā savu pirmo singlu „Jaunais Gads”.

Vairāk informācijas par producentu BuGaGa Project atrodama mūzikas profilos: draugiem.lv/bugagaproject un www.djtop.lv/dj/bugaga-project/

Dziedātāja Sandija Vīgante ar mūziku nodarbojas jau kopš bērnības. Pirmie soļi mūzikā sākās ansamblī „Knīpas un Knauķi”, un jau tad Sandija piedalījās populāros mūziklos Dailes teātrī. Savas vokālās prasmes Sandija pilnveidojusi arī pie Ineses Galantes un Ances Krauzes. Pēdējos 3 gadus Sandija pilnveidojas "Aprīļa pilienu studijā" vokālās pedagoģes Nijoles Berezinas pārraudzībā. Pa šo laiku Sandija ir ņēmusi dalību dažādos vokālistu konkursos, kuros iegūta gan atzinība, gan arī galvenās balvas.

Sandijas balss dzirdama arī citos projektos, kā, piemēram, sadarbībā ar producentu Dween tapušajā dziesmā „Baltas pārslas”.

Šobrīd Sandija turpina aktīvi strādāt un ierakstīt dziesmas. Sadarbībā ar pazīstamās grupas "PeR" dalībnieku Ralfu Eilandu, tiek gatavots nākamais singls.

Jau no nākamās nedēļas skaņdarbs "Laiks šķir no visa" nonāks Latvijas radiostacijās, kā arī būs pieejams lejupielādei Latvijas lielākajos interneta mūzikas veikalos Platforma.lv un Doremi.lv

Dziesmu „Laiks šķir no visa” var paklausīties un pievienot rakstam no vietnes YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=R3EW0JKuNdw

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV