Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā ”Post-club” viesosies Lietuvas dīdžejs Marius Ivanoff

Viktors Bukults, 11.03.2010. 10:49 | komentāri (1)

Jelgavas Post-club” uzsāk pasākumu sēriju ”Special” ar Baltijas un Starptautisku klubu mākslinieku piedalīšanos. Sestdien, 20. martā atklāšanas pasākumā uzstāsies viens no Baltijas klubu scēnas līderiem, Lietuvas premjerdīdžejs - Marius Ivanoff.

Katra Lietuvas premjerdīdžeja Marius Ivanoff uzstāšanās - profesionāļu un deju mūzikas gardēžu ausīm. Pagajušā vasarā Marius atzīmēja savas radošās solo karjeras 15.gadu jubileju. Nopietns atskaites punkts, ja ņem vērā, ka viņam tiko palika trīsdesmit. Savulaik par Baltijas progressive karali nodēvētais Marius Ivanoff, atšķirīgos žanrus, ko pieņemts uzskatīt par nesaderīgiem sakārto īpašā harmonijā. Ap 2002 gadu Lietuvas dīdžejs jaunā statusā iecēla arī progressive house žanra mūziku, proti tā tika iznesta virspusē – attīstīta kā tā laika deju mūzikas spēcīgākais elements. Drīz vien Marius Ivanoff  kultivētais stils kļuva par aktuālu preci Baltijas un Krievijas klubos. Pamatoti viņu uzskata par 2000. gadu modes etalonu progressive žanrā.

Viņš ieguvis neskaitāmas mūzikas kritiķu atzinības, tai skaitā četrus Best Lithuanian DJ titulus, bet Latvijas publika jau pēc viņa debijas Rīgā 2003 gadā vienbalsīgi pasludināja Marius Ivanoff  par vienu  no visu laiku spēcīgākajiem Baltijas progressive house dīdžejiem, pieprasījuma ziņā sensacionāli pielīdzinot viņu mūsu pašu debesīs celtajam Bogdan Taran.

Mariusam otrais solis un noteikti svarīgākais ceļā uz slavas augstumiem bija pirms 10. gadiem, kad tīri nejauši par savu skatuves partneri ieguva otru Lietuvas klubu scēnas kulta figūru – Mindaugeli, ar kuru vēlāk kopā arī izveidojās brendīgais M&M. Šobrīd abi dīdžeji un producenti gatavojas laist klajā pirmo studijas albumu. Kā Marius Ivanoff dēvē daudzi deju mūzikas kritiķi Lietuvā un ārpus Baltijas robežām - Spilgtu skaņdarbu un tehniski greznu setu meistars!

Post-club sestdien 20. martā ar lepnumu piedāvā ”Special” sērijas atklāšanas pasākumu, ar īpašo viesi – Marius Ivanoff (BeFree, Lietuva)

Papildus resursi internetā:


www.myspace.com/mariusivanoff 
www.post-club.lv
www.theroom.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV