Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Andrejsalā koncertēs lietuviešu dziedātāja Alīna Orlova

Dmitry Odinoky, 11.03.2010. 11:47

Piektien, 19. martā, Andrejsalā „Mediju Stacijā” koncertēs lietuviešu dziedātāja Alīna Orlova.
Andrejsalā koncertēs lietuviešu dziedātāja Alīna Orlova

Alīna Orlova ir lietuviešu dziedātāja-tīrradnis, maigu un melodisku dziesmu autore, kas jau ir nodēvēta par jauno mūzikas pasaules brīnumu. Poļa un krievietes meita, jaunā rudmatainā dīva, kas jau paspējusi sagrābt klausītāju sirdis, visticamāk, ieradusies pie mums no citas pasaules. Kā gan ir iespējams neiemīlēties šajā pārsteidzoši valdzinošajā dziedātājā ar eņģeļa balsi! Praktiski nezināma aiz Lietuvas robežām, burtiski nedēļas laikā sacēlusi kājās visu mūzikas pasauli ar savu debijas albumu „Laukinis Šuo Dingo”. Alīnas spēlēto mūziku salīdzina ar „Coco Rosie”, Reginu Spektor un „The Dresden Dolls”. Dziedātāja Lietuvā savos koncertos pulcē pilnas zāles un gūst sajūsmas pilnas atsauksmes publikas un žurnālistu vidū. Šobrīd Alīna Orlova strādā pie sava jaunā albuma.

Koncertā piedalīsies tekst-grupa „Orbīta” /www.orbita.lv/. Pasākuma muzikālo noformējumu veidos DJ Tim Jugla un DJ Funkstrot. Īpašu video, sagaidot dziedātāju, sagatavos VJ Plan.

Koncerta sākums 20:00
Biļetes cena: 5 Ls
Vieta: Andrejostas 4, 15. korpuss, „Mediju Stacija”
Info: www.andrejsala.lv

Alīna Orlova – «Чудеса»:
http://www.youtube.com/watch?v=jwa2RmtL4Hw

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV