Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā „Essential” gaidāms KaZantip pasākums

JeJevgenijs, 11.03.2010. 12:57

Naktī no 27. uz 28.martu atkal tiks pacelts KaZantip Republikas oranžais karogs, jo sadarbībā ar apakšveļas veikalu „V.O.V.A.” un „Jagermeister” klubā „Essential” risināsies kārtējais oficiālās Latvijas pārstāvniecības oganizētais KaZantip pasākums.
Klubā „Essential” gaidāms KaZantip pasākums

Par galvenajiem viesiem kļūs vieni no labākajiem māklsiniekiem Krievijā un Ukrianā – Cosmonaut un DJ Lemah, Lietuvas plaši pazīstamais dīdžejs Virus J (Pacha, pro-duce rec.) un KaZantip Republikas nopelniem bagātais mākslinieks Latvijā – DJ Saint. Sasildīt tautu uzdots kluba Banzai rezidentam Mr. Dee.

Arī White Room būs karsti. Tiek gaidīts viesis no Moldovas, house mūzikas eksperts - Slaventii Smile, Flyingmice ar savu speciālo DJ setu no Ukrainas galvaspilsētas, kā arī pozitīva mūzika no DJ Nikulin. Tepat varēs izbaudīt DJ Saint’a īpašo funky house setu.

Sarīkojumu papildinās video instalācijas no VJ Pe Joke, frīku šovs no Fabrique Unique (Tallinn) un daudz kas cits.

Par viesu transportēšanu parūpēsies airBaltic.


Par māksliniekiem:

Kosmonaut viens no progresīvā deju kustības pionieriem. Dzima Rīgā, izauga Tallinā, uz kosmosu aizlidoja Krievijā. Vairāku projekta ‘’Радиотранс’’ kompozīciju pamatlicējs un autors, radio dīdžejs radio šovā MegaBeat Maskavā radiostacijā Мегаполис FM. Šobrīd Kosmonauts aktīvi koncertē pa Krieviju un ārzemēs, ne tikai kā DJ, bet arī dzīvajā izpildījumā ar unikāliu koncertu projektu - COSMONAUT & SATELLITES.

DJ Lemah bija  viens no tiem, kas pieradināja „padomju-popsīgo” jaunatnes apziņu 90.gados pie kvalitatīvās elektroniskās mūzikas skaņas. Viņa vārds jau sen ir 100% garantija labam pasakumam. Lemah ir viens no tiem aristiem, kas jūt publiku, deju plates garastāvokli un uzlādē to ar savu pozitīvo enerģiju.


P.S.: Neaizmirstiet arī par pašu braucienu uz Laimes un Saules valsti. Šogad pirmo reizi KaZantip Baltic sadarbībā ar tūrisma aģentūru NIKOS TRAVEL organizē regulārus autobusu braucienus periodā jūlijs-augusts. 7 dienas nepārtrauktas saules, pozitīva noskaņojuma, labas mūzikas un neaizmirstamu saulrietu!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV