Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Mākslas darbinieku namā notiks franču mūzikas koncerts

Mākslas darbinieku nams, 12.03.2010. 09:26

Sestdien, 13. martā, plkst. 17:00 Mākslas darbinieku namā franču mūzikas koncerts kopā ar ansambli „La Petit Paris”.
Mākslas darbinieku namā notiks franču mūzikas koncerts

Koncerta programmā skanēs labi zināmās, tomēr nekad nenovecojošās melodijas, īpašu akcentu liekot uz “musette” dzimtenes – Francijas dziesmām.

"La Petite Paris" grupas līderis un vadītājs ir somu akordeonists Marko Ojala, dzimis 1969. gadā Kalajoki, Somijā, muzikālo izglītību ieguvis  Jyvāskyla universitātē, bet kopš 2000.gada pastāvīgi dzīvo Latvijā. Ar savu niansēto un virtuozo akordeona spēli viņš izvīrzījies par vienu no šodien pieprasītākajiem mūziķiem.
     
“La Petite Paris” repertuāra lielāko daļu sastāda sen zināmas un labi pazīstamas, bet nekad nenovecojošas franču melodijas, īpaši akcentējot  “musette” dzimtenes – Francijas dziedamās un spēlējamās dziesmas, kam raksturīgs pavasarīgs  dzīvesprieks, gaišs  sentiments un ikreiz kāda  mīlas  stāsta  vēstījums. Grupa  aicina  uz koncertu visus, kam patīk dzīva mūzika un muzikālais tuvplāns, kas  tik ļoti atgādina Parīzes  kafejnīcu muzikālo atmosfēru un ļauj iejusties  teiksmainajos franču nostāstos par dzīvi un mīlestību.  Soliste  Diāna Pīrāgs. Kopā ar Marko muzicēs trombonists Lauris Amantovs, Raivo Stašans - klarnete un saksofons. Pie kontrabasa - Raivo Ozols.

Biļetes Mākslas darbinieku namā un Biļešu Servisa tirdzniecības vietās.

Papildus informācija Mākslas darbinieku nama mājas lapā www.mdn.lv un pa telefonu 67216765.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV