Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dīdžeju projekti “Sound Quest” un “House In…” tiekas “Metro Bārā”

DJ KJ Young, 15.03.2010. 09:36

Dj apvienības „Sound Quest” un „House In ...”, piedāvā spēcīgu elektroniskās mūzikas pasākumu ar nosaukumu „Sound Quest Meets House In Metro Bar”, kas norisināsies sestdien, 20. martā, klubā „Metro Bārs” (Krišjāņa Barona iela 4, iepretim Rīgas Cirkum).
Dīdžeju projekti “Sound Quest” un “House In…” tiekas “Metro Bārā”

Nesen izveidotais „House In ...” ir dīdžeju projekts, kas tendēts uz ballīšu organizēšanu, piesaistot dīdžejus, dažādus māksliniekus un klubu rezidentus. “House In…” dalībnieki - Andy Bassland (zināms arī kā Trebland), Dave B, Arnis Gee, RaiTB -  dod iespēju apmeklētājiem lieliski atpūsties, dejot un baudīt kvalitatīvu elektronisko deju mūziku.

“Sound Quest” ir Dj apvienība, kas tika izveidota pagājušā gada decembrī. Projekta idejas autori un dalībnieki ir aktīvie, pozitīvie un mūziku mīlošie Dj BRISK un KJ Young. “Sound Quest” ir kā ekspedīcija, kura cenšas aizraut elektroniskās kluba mūzikas mīļotājus pacilājošā, melodiskā un, tajā pašā laikā, progresīvi ritmiskā skaņas ceļojumā.

Ar speciāli sagatavotu Warm-Up setu uz starta līnijas stāsies “Metro Bāra” biežais viesis - diskžokejs Viesturs Mashinskis ar šai vietai pieprasītākajiem trekiem. Tālāk, ar Progressive House un Tech Trance muzikālajiem ritmiem stafeti pārņems “Metro Bārā”  jau zināmais “Sound Quest” dalībnieks Dj BRISK. Pēc šī melodiskā un pacilājošā seta pasākumu turpinās otrs “Sound Quest” dalībnieks KJ Young ar Tribal un Electro House ritmiem. Pasākuma atmosfēru pārņems trakulīgās Tech House un Progressive House skaņas, ko izpildīs “House In…” līderis Andy Bassland, kas sevi ir apliecinājis kā ļoti spējīgs vairākos mūzikas “lauciņos” – mākslinieks, mūziķis, dīdžejs un producents, un kura remiksi skan gandrīz visā Latvijā, kā arī ir pieejami citur pasaulē. Finiša taisnē uz skatuves kāps dīdžejs, producents un mūziķis vienā personā - Arnis Gee, ar spēcīgiem Tech House un Minimal ritmiem no projekta “House In…”

Neizpalikt arī bez pārsteigumiem no bāra. Tiekamies 20. martā, klubā „Metro Bārs”, Kr. Barona 4, plkst. 22:00! Bārs atvērts no plkst. 17:00. Ieeja BEZ MAKSAS.

Atbalsta: Reklāmas Grupa “Red Kivi”, enerģijas dzēriens “ROCKSTAR”

Informē: EHR Party Service; Latviešu Radio Klubu Mūzikas Stunda; Dance Box; Draugiem.lv; Nightlife.lv; Discomix.net; Orb.lv; Club.lv; Kas Notiek.lv; Clubland.lv; Expatsnet.net; Easyget.lv; Ind-Ex.lv; Clubsound.lv; Blacksilver.lv.

djtop.lv/dj/viesturs-masinskis-akateddy/
djtop.lv/dj/andy-bassland/
djtop.lv/dj/soundquest/
djtop.lv/dj/arnis-gee/
djtop.lv/dj/kjyoung/
djtop.lv/dj/brisk/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV