Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Bārā "Stacijas Robeža" notiks sarīkojums par tēmu "Radošs Latvijā"

Oskars Sālzirnis, 15.03.2010. 10:11

Jau ilgu laiku Latvijas sabiedrība diskutē par tēmu „Radošs Latvijā” vai kurš pēdējais izslēgs gaismu lidostā. Sestdien, 13. martā, plkst. 20:00 bārā „Stacijas Robeža” Dzirnavu ielā 66, sāksies sarīkojums „ar sabiedrisko spēli uz diskusiju aicinot” par radošo profesiju pārstāvjiem. Gaidāma mūzikas un vizualizāciju performance kopā ar grupu "M.ART.A".
Bārā "Stacijas Robeža" notiks sarīkojums par tēmu "Radošs Latvijā"

Bārs "Stacijas Robeža", metot izaicinājumu dižķibelei, ir nonācis pie secinājuma, ka jāveido pasākums, kas būtu kā atspēriens jauno aktivitāšu ciklam.

Piedaloties diskusijā, spēlēs grupa M.ART.A ar ‘art’ skaņām un vizualizācijām uz projektora, radīs noskaņu jauniem darbiem un radošai brīvībai.

Bārā „Stacijas Robeža” darbosies bārs, kura viesmīlīgās bārmenes priecēs ar gardiem un spirdzinošiem kokteiļiem par draudzīgām cenām.

Turpmāk bārā tiks regulāri rīkoti dažādi pasākumi, koncerti, izstādes, performances, work shop, kursi, intervijas un daudz dažādas citas radošas aktivitātes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV