Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Jager On Tour” dodas uz Valmieru

Bogdan Taran, 15.03.2010. 12:39

Pēc pasākumu sērijas „Jager on Tour” starta Ogrē ballīte turpina gājienu pa mūsu valsts pilsētām. 19.martā Vidzemes Olimpiskajā Centrā Valmierā, kopā ar sērijas rezidentu Bogdanu Taranu spēlēs radio dīva Ksenia Kamikaza un Edgars Vaivads.
“Jager On Tour” dodas uz Valmieru

„Jager on Tour” pirmais pasākums notika 12.martā - Ogrē, telpās, kur nākotnē savu darbību sāks klubs „Hauze”. Atklāšanas ballītē spēlēja Bogdan Taran, kā arī Ogres producenti Craft B. un Max Lomov.

19.martā „Jager on Tour” dosies uz Valmieru. Tur, Vidzemes Olimpiskajā Centrā, nakts garumā ar modernās elektroniskās deju mūzikas skanējumu apmeklētājus lutinās pasākumu sērijas rezidents Bogdans Tarans, kā arī īpašie viesi: Latvijas radio ētera dīva Ksenia Kamikaza un Valmieras dīdžejs Edgars Vaivads.

Ksenia Kamikaza dēvē sevi par rīdzinieci ar meitenes dvēseli no Berlīnes. Viņa ir augusi muzikālā ģimenē, ieguva fotogrāfa un dizainera profesionālo izglītību. Kopš 90-to gadu vidus bija pastāvīga reivu un deju ballīšu apmeklētāja. Elektroniskās mūzikas iedvesmota, 2003.gadā viņa uzsāka savu radio šovu „Intelligent Beats”, kurā miksēja jazz, downtempo, deep house un eksperimentālo elektronisko mūziku. Ksenia ir atzīta kā profesionāls dīdžejs, kuram ir savs īpašais stils. Viņa regulāri piedalās festivālos un menedžē promo leiblu „Platz für Tanz” (tāpat saucas arī Ksenias otrais radio projekts).

Otrā „Jager on Tour” ballīte notiks 19.martā - Vidzemes Olimpiskajā Centrā, Valmierā, Rīgas ielā 91. Sākums – 22:00. Ieejas maksa – 2,5 Ls, ar flajeri pēc viesu saraksta – 1,5 Ls. Pieteikties viesu sarakstam var atsūtot savu vārdu, uzvārdu un vecumu uz e-pastu list@jagerontour.lv.

www.jagerontour.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV