Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Matīsa Čudara kvartets un "Jussendo n DA Blast Boyz" rīt "Artelī"

Marta Kontiņa, 16.03.2010. 10:38

Rīt, 17.martā, klubā "Artelis", plkst.20.00 notiks divdaļīgs koncerts, kura pirmajā daļā uzstāsies Matīsa Čudara kvartets, savukārt otrajā daļā viesosies Jussendo n DA Blast Boyz.

Matīsa Čudara kvartets sevī apvieno vienus no talantīgākajiem jaunās paaudzes mūziķiem Latvijā. Grupas līderis Matīss Čudars ir ģitārists un komponists, kurš šobrīd, tāpat kā grupas pianists Rūdolfs Macats, studē Amsterdamā, Nīderlandē. Latvijā viņi ir iegriezušies tikai uz īsu brīdi, tādēļ šī ir viena no retajām iespējām viņus dzirdēt. Vēl kvarteta sastāvā ir bundzinieks Rihards Fedotovs, šobrīd viens no pieprasītākajiem bundziniekiem Baltijā, kā arī basģitārists Edvīns Ozols. Koncerta pirmā daļa būs nu-jazz, fusion un experimental mūzikas noskaņās. Visas kompozīcijas ir Matīsa Čudara oriģināldarbi.

Koncerta 2.daļa būs pilnīgs pretstats 1.daļai. Tajā skanēs populāras un modernas R&B dziesmas, kuras izpildīs jaunā un ļoti profesionālā dziedātāja Žanna Blagovešenskaja no Jussendo kopā ar pavadošo sastāvu Blast Boyz.

Uz koncertu ieeja ir par brīvu, līdz ar to šī ir lieliska iespēja ikvienam klausīties labu mūziku brīnišķīgā vietā!

Pēc koncerta būs jam session.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV