Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Melo-M" martā un aprīlī sniegs vēl vairākus īpašus koncertus vairākās Latvijas pilsētās

Madara Gruntmane, 16.03.2010. 11:46

Pēc veiksmīga Latvijas koncertturnejas "Around the World" noslēguma čellu trio "Melo-M" martā un aprīlī sniegs vēl vairākus īpašus koncertus vairākās Latvijas pilsētās.
"Melo-M" martā un aprīlī sniegs vēl vairākus īpašus koncertus vairākās Latvijas pilsētās

Koncertos "Melo-M" piedāvās baudīt savu visu laiku labāko hitu repertuāru, kā arī jaunus skaņdarbus, kas iestudēti dalībai starptautiskā izpildītāju konkursā "Terem Crossover Competition" Sanktpēterburgā.

"Ar pasaules tautu mūzikas programmu "Around the World" esam Latvijā koncertējuši teju gadu, taču ir vēl dažas pilsētas, kurām jūtamies parādā. Tieši tāpēc šo koncertu programma būs īpaša, apvienojot labāko no pasaules tautu mūzikas, popmūzikas un roka skaņdarbiem, kā arī pašu kompozīcijām, ar kurām jau marta beigās startēsim konkursā Sanktpēterburgā. Šie koncerti būs iespēja mums labāk sagatavoties dalībai konkursā, kā arī "atdot parādu" klausītājiem tajās Latvijas pilsētās, kur vēl neesam bijuši," teic grupas mūziķi.

Sanktpēterburgā gaidāmajā konkursā trio "Melo-M" vairāku simtu pretendentu konkurencē veiksmīgi izturējis konkursa pirmo kārtu un marta beigās uzstāsies konkursa otrajā kārtā, cīnoties par iespēju piedalīties finālā. Otrajā kārtā pavisam piedalās 73 grupas no daudzām pasaules valstīm, tostarp no Dānijas, Somijas, Krievijas, Taizemes, Serbijas, Itālijas, Vācijas, Ukrainas un daudzām citām valstīm.

Noslēdzoties pavasara koncertu sērijai Latvijā, gada turpinājumā "Melo-M" aktīvi koncertēs ārzemēs, sniedzot koncertus Vācijā, Norvēģijā, Nīderlandē un citās Eiropas valstīs. Līdz ar to martā un aprīlī gaidāmie koncerti būs pēdējā iespēja redzēt un dzirdēt "Melo-M" šajā sezonā.

Šopavasar "Melo-M" Latvijā koncertēs 16.martā Rēzeknē, 17.martā Limbažos, 18.martā Smiltenē, 19.martā Krāslavā un 20.martā Rūjienā. 7.aprīlī čellu trio muzicēs Daugavpilī, 9. aprīlī Dobelē, 11.aprīlī Saulkrastos un 14.aprīlī Ogrē.

Biļetes uz koncertiem nopērkamas koncertu norises vietās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV