Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Emi izdod dziesmu par mīlestību, kaisli un seksu

Elīna Sprūde-Nesenberga, 16.03.2010. 13:35

Šonedēļ projekta “Making Of Emi” ietvaros dziedātāja Emi publisko sesto dziesmu– “Spogulīt's”. Dziesma tapa sadarbībā ar dziedātāju Eddy, kurš ir arī dziesmas vārdu autors.
Emi izdod dziesmu par mīlestību, kaisli un seksu

Zinot, cik latvieši ir konservatīvi, dziedātāja klausītājus vēlas brīdināt, ka dziesma ir ļoti pikanta, bet tajā pašā laikā tā ir jāuztver ar humoru. Dziesma ir par to, cik ļoti sievietes sevi mīl, par to cik ļoti viņām patīk vīriešu uzmanība. Emi norāda: “Tā visa pamatā ir kaut kas ļoti intīms. Tas viss ir dabīgi, tikai par to parasti netiek runāts, bet es esmu uzdrīkstējusies par šo tēmu runāt un vēlos ar šo dziesmu pateikt: jā, mums sievietēm, patīk sev pievērst uzmanību un vīriešu uzmanība protams  ir ļoti svarīga”. Dziesma ir par mīlestību, kaisli, atļaušanos izpaust sevi un seksu – mūžīgo tabu tēmu.

Dziesma „Spogulīt's” no šodienas ir pieejama lejupielādei par brīvu dziedātājas mājaslapā emimusic.lv reģistrētajiem lietotājiem. Tāpat arī mājaslapā, kā jau katru projekta nedēļu, ir pieejams dokumentāls video, kurā var tuvāk iepazīt dziedātājas personību.

Atgādinām, ka projekts “Making Of Emi” ir ieskaņa  koncerttūrei, kas sāksies augustā un kuras ietvaros dziedātāja uzstāsies ne vien Latvijā, bet arī Lielbritānijā, Īrijā, Zviedrijā, Somijā, Vācijā, Lietuvā un Igaunijā. Projekta ietvaros dziedātāja ne vien ierakstīs un publiskos jaunas dziesmas un izkops deju un uzstāšanās prasmes, bet arī ļaus sevi tuvāk iepazīt ar dokumentālu videosižetu palīdzību.

Ja esi Emi fans vai vēlies iepazīties ar viņas daiļradi, apmeklē mājaslapu www.emimusic.lv un reģistrējies.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV