Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Bubble madness” viesosies “Smeceres Kroga mūzikas klubā”

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 16.03.2010. 13:57

“Baltic Dance Factory” un naturālā enerģijas dzēriena “Pussy” kopīgā krāsaino un smaržīgo burbuļu ballīšu tūre Latvijas ārēs – turpinās Sestdien, 20.martā, “Smeceres Kroga mūzikas klubā”, kas atrodas Smeceres sila ielejā, lielceļa malā, autoceļa Pļaviņas – Gulbene 37.kilometrā viesosies vienīgā un īstā burbuļu ballīte Latvijā – “BUBBLE MADNESS”. Sākums plkst.22:00.
“Bubble madness” viesosies “Smeceres Kroga mūzikas klubā”

Lielajā zālē, kuras galvenā iezīme, protams, būs burbuļi, trakoti enerģiskas dejas spēlēs “BUBBLE MADNESS” lieliskais dīdžeju trio – Trakais Mārtiņš, Beatax un [Ex] da Bass. Pēdējiem diviem šī būs pirmā uzstāšanās reize Madonā viņu ilgās karjeras laikā!

Pirmajā stundā no 22:00 līdz 23:00 – “Eiropas Hitu Radio” Top5 nedēļas divdesmit populārāko hitu remiksi kopā ar Mārtiņu Kreili.

Video fragmentus kopā liks – “ILLEGAL DJ TEAM RIGA” vīdžejs Kosmoss.

Gaidāmi vairāki spilgti pārsteigumi, par piemēru minot brīnumkrekliņu, kas maina krāsu paraugdemonstrējumus (http://www.rintella.lv), būs iespēja nobaudīt naturālo enerģijas dzērienu “Pussy” dažādās variācijās, kā arī iegūt divu veidu “BUBBLE MADNESS” oficiālās uzlīmes – tā pasvītrojot piederību burbuļu ballīšu videi.

Brauc uz ballīti no Rīgas, Ogres, Aizkraukles, Pļaviņām un citām pilsētām ar ”Black Silver Party Bus”! Plašāka informācija kā arī pieteikšanās pa tālruni – 28287787! No Madonas uz pasākuma norises vietu un atpakaļ, “Black Silver Party Bus” kursēs no “Rimi” stāvlaukuma. Detalizētāku informāciju tuvojoties 20.martam meklē – http://www.smecere.lv.

Seko “BUBBLE MADNESS” aktualitātēm arī portālā “Twitter” – http://www.twitter.com/bubblemadness un, protams, galvenajā mājas lapā – http://www.bubblemadness.lv.

Ieeja maksa – Ls 3.

Mūs atbalsta: “Pro1 Stage”, auto, moto tūninga uzlīmes – www.uzlimes.net, brīnumkrekliņi, kas maina krāsu – “Rintella” un jaunums – tava digitālā vizītkarte “Poken”! Info – http://www.doyoupoken.lv.

Tūres oficiālais radio – “Eiropas Hitu Radio”.

Informāciju tālāk nodod: “EHR Party Service”, “Progressive FM”, draugiem.lv, nightlife.lv, vipi.lv, pozitivaszinas.lv, clubland.lv, piedalies.lv, easyget.lv un novonews.lv.

“BUBBLE MADNESS” – 2010.gada ziemas sezonas pasākums nr.1!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV