Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Shot Cafe” koncertēs grupa “The Snips”

Arturs Orenits, 17.03.2010. 15:34

Sestdienas, 20. marta, vakarā “Shot Cafe”, Torņa ielā 4, koncertēs grupa “The Snips”. Par dejām pirms un pēc koncerta gādās DJ D.Tribe.
“Shot Cafe” koncertēs grupa “The Snips”

Tumšo ielu dzeltenie lukturi, narkotikas un alkohols, netīri bomži un elitāri disko klubi, silta jūra un mašīnu dūkoņa, zilas debesis un kāda asaras, tase kafijas un tabakas dūmi, mūzika un gandrīz sasniedzama brīvība – par to visu savās dziesmās stāsta grupa “The Snips”.

“The Snips” ir trīs gadus jauna grupa, kura spēlē  “garage roku” jeb, kā paši to dēvē, „disco-grunge”. Īsās darbības laikā grupa paspējusi nospēlēt vairāk kā 50 koncertus Latvijā, Lietuvā, Lielbritānijā, spēlējot uz vienas skatuves ar tādiem grandiem kā “Bloodhound Gang” un “Ten Years After”.

2007 gadā, uzvarot jauno grupu konkursā, grupa ieguva tiesības bez maksas ierakstīt albumu "Black Tornado" studijā Dānijā. Ieraksts ir pabeigts un nu grupa gaida pēdējo darbu pabeigšanu un albuma izdošanu. Grupas mūzikā jūtama Lielbritānijas mūzikas, it īpaši grupas "Artic Monkeys", kā arī tā saucamā "New Rave" grupu ietekme.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV