Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Kristians Korns acoustic live koncertā uz “Greenwood” skatuves

Rita Kaže, 19.03.2010. 09:50

Bāra “Greenwood” akustisko koncertu sērija turpinās. Piektdien, 19. martā, plkst. 22:00 uz skatuves jaunā un svaigā ampluā atgriežas Kristians Korns.
Kristians Korns acoustic live koncertā uz “Greenwood” skatuves

Pēc daudziem darba pilniem gadiem grupā “SuperHuman”, sapratis, ka jāiet tālāk savs ceļš, Kristians, izšķīries no grupas, turpina rakstīt mūziku un koncertēt jau kā solo mākslinieks ar mūziķiem – domubiedriem. Mūzikas virziens nu jau ir vieglāks un pieejamāks daudz plašākai audiencei. Programmā ietverot gan paša sacerētas melodijas, gan jau visiem labi zināmās un ausīm tīkamās.

Kristians stāsta: „Es vienmēr esmu centies rakstīt patiesu mūziku un ielikt tajā tik daudz emociju, cik iespējams. Uzskatu, ka man izdodas savienot tik ļoti nesavienojamās lietas mūzikā – patiesums, vienkāršība, emocijas un pieejamība. Tieši šīs lietas ir tās, kas cilvēkiem savstarpējā komunikācijā bieži trūkst un es cenšos šīs īpašības cilvēkos modināt. Tāpēc, ja kaut vienam cilvēkam mana mūzika patīk, nozīmē, ka es visu daru pareizi un es esmu laimīgs”.

Uzreiz pēc koncerta rokballīte visā tās krāšņumā ar DJ Janko.

Sestdien, 20. martā savu seriālveida uzstāšanos ar diskiem turpina Dr. Mojo Man, mazo meiteņu bieds un mīlulis reizē. Katrs kāju pāris sveicinās deju grīdu pie negantiem roka un tautas mūzikas ritmiem.

Esat laipni aicināti iepazīties ar gardo kokteiļu klāstu Laimīgo Stundu laikā no 20:00 – 22:00, kad, pērkot vienu kokteili, otru saņemsi par brīvu!

Ienāc ārā!

Vecrīga, Krāmu iela 3, ieeja no Jaunielas.

www.greenwood.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV