Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā “Depo” gaidāma ungāru metal invāzija

Ian, 22.03.2010. 16:36

1. aprīlī klubā „Depo” bezmaksas koncertā uzstāsies ungāru metalmūzikas grupas “Megazetor “ un “Korog “
Klubā “Depo” gaidāma ungāru metal invāzija

“Megazetor” ir ungāru grupa, kas radusies 1997. gadā, ar diviem demo un vienu EP bagāžā. 2009. gadā klajā nācis pirmais pilnais albums „Dying Process”

Grupas muzikālais ražojums ir progresīvā un tehniski spēlēta death metal kokteilis, kuru lieliski papildina thrash metal piedevas. Grupu salīdzina ar tādiem žanra paraugiem, kā Death, Carcass, Mastodon and Gojira. Protams, grupai ir savs oriģinālais skanējums, kuru lieliski izceļ abi ģitāristi, kas papildina viens otru.

Grupa spēlējusi leģendārajā Sziget Festivālā 2003. gadā, dalījusi skatuvi ar Artillery, HateSphere, Pokolgep, Belphegor, Sanatorium, Pungent Stench, Ancient, Sear Bliss, Casketgarden, Pyopoesy, Vulvathrone un citiem.

Koncertos izbraukāta Slovākija, Austrija, Polija, Serbijaa un Slovcēnija.

www.myspace.com/megazetor


“Korog” ir ungāru grupa, par kuru mazāk zināms fakts ir, ka šajā grupā agrīnajos gados paspējis pabūt arī tāds leģendārs personāžs, kā Attila Csihar – vokālists, kurš vairāk manīts tādās grupās, kā Mayhem, Tormentor, Aborym un daudzās citās.

“Korog” pastāv kopš 1995. gada un ir izdevuši jau četrus albumus, no kuriem pēdējais „Mumus” iznāca 2008. gadā.

Muzikāli neierastā salikumā un manierē satiekas 80-to gadu hard rock labākās tradīcijas ar smagnēju death metal, ko papildina black metal vokāli, protams, mūsdienīgā skanējumā un manierē. Šaubu nav, otras tādas grupas vienkārši nav.

http://www.myspace.com/korog

Info par Tormented & Fun Tūri:
http://www.myspace.com/tormentandfuntour

Koncertā gaidāms vietējais atbalsts no grupām

INTENSE
http://www.myspace.com/musicintense
http://www.draugiem.lv/intense

un TOTENKOPF
http://draugiem.lv/totenkopf

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV