Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Jager on Tour” viesosies Jelgavā

Bogdan Taran, 22.03.2010. 16:47

26.martā Jelgavā notiks trešais "Jager on Tour" sērijas pasākums. Ballīte norisināsies kultūras namā "Rota" Garozas ielā 15. Kopā ar sērijas rezidentu Bogdanu Taranu uzstāsies di-džeji un mūzikas producenti Electricano, ZaZzy un Max Lomov.
“Jager on Tour” viesosies Jelgavā

"Jager on Tour" iecerēta kā pasākumu sērija, kura apciemo vairākas Latvijas pilsētas. Divas nedēļas atpakaļ pasākuma prezentācija notika Ogrē, pagājušajā piektdienā ballīte tika organizēta Valmierā, bet šajā nedēļas nogalē nonāks līdz Jelgavai, kur par pasākuma vietu ir izvēlēts kultūras nams "Rota". Kultūras nams tika uzcelts 1937.gadā uz Zemgales apgabala izstādi kā banku paviljons un jau turpmākajos pēckara gados nama vēsture ir saistīta ar kultūru.

26.martā pasākumu rezidentu Bogdanu Taranu atbalstīs dī-džeji un producenti, kuru mūzika tika izdota ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs: Electricano, Zazzy un Max Lomov. Max Lomov bez producēšanas un remiksēšanas ir Dance Box Promotion dalībnieks, kurš kopā ar Bogdanu Taranu nodarbojas ar pasākumu organizēšanu.

Pēc pirmā solo-veikuma mūzikas laukā "Harmony of Soul" 2006.gadā, Electricano producenta karjera strauji sāka attīstīties. 2007.gada sākumā holandiešu kompānija ID&T izvēlējās viņu par Latvijas pārstāvi pirmajā "Sensation White" pasākumā Rīgā. Electricano seta ieraksts ieguva lielu popularitāti starp faniem un pēc kāda laika nonāca arī līdz oficiālai tirgošanai veikalā dance-tunes.com. Pēdējo gadu laikā Electricano vārds kļuva vēl vairāk atpazīstams ārzemēs, pateicoties viņa darbiem "Tibet", "Runner", "Topaz" un relīzēm tādās ierakstu kompāniju paspārnēs kā Alternative Route, Amber Muse, Micrec, Starlight un viņa paša Electricano Recordings.

ZaZzy jau vairāk par 10.gadiem raksta savu mūziku, kas ir muzikālas izglītības klarnetes un klavierspēlēs iegūšanas loģiskais turpinājums. 2002.gadā starptautiski viņš debitēja ar treku "The Funk", kurš tika izdots vinila platē. ZaZzy turpina darboties mūzikas producēšanas jomā dažu projektu ietvaros, viens no kuriem ir Phonetica. Tajā viņš strādā kopā ar Bogdanu Taranu un Maksu Lomovu ar kuriem kopā arī regulāri spēlē Amber Muse zīmola pasākumos. Tikko tika pabeigts Phonetica projekta jauns skaņdarbs ar amerikāņu vokalistu Hektor Thillet "Feel", kurš plānots izdošanai šogad.

Trešais "Jager on Tour" sērijas pasākums norisināsies 26.martā kultūras namā "Rota"  Jelgavā, Garozas ielā 15. Sākums plkst. 22:00. Ieejas maksa 2,5 Ls. Ar flyer vai pēc viesu saraksta – 1,5 Ls. Pieteikties viesu sarakstam var atsūtot savu vārdu, uzvārdu un vecumu uz e-pastu list@jagerontour.lv.

www.jagerontour.lv


Datums: 26.marts
Pasākums: Jager on Tour
Vieta: k/n "Rota" (Jelgava, Garozas 15)
DJs: Bogdan Taran, Electricano, ZaZzy, Max Lomov
Sākums: 22:00
Ieejas maksa: 2,5 Ls, ar flyer vai pec viesu saraksta – 1,5 Ls. Pieteikties viesu sarakstam var atsūtot savu vārdu, uzvārdu un vecumu uz e-pastu list@jagerontour.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV