Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“BUBBLE MADNESS” burbuļu ballīte viesosies Talsos

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 22.03.2010. 16:56

“Baltic Dance Factory” un naturālais enerģijas dzēriens “Pussy”, sestdien, 27.martā, pārvērtīs Talsu “CHERRY CLUB” krāsainu burbuļu paradīzē. Sākums plkst. 22:00. Un atceries – “BUBBLE MADNESS”, jeb vienīgā un īstā burbuļu ballīte Latvijā – jau ieiet finiša taisnē.
“BUBBLE MADNESS” burbuļu ballīte viesosies Talsos

Galvenajā zālē sauktā par “Cherryfloor” – burbuļi, burbuļi un vēlreiz burbuļi un, protams, “BUBBLE MADNESS” lieliskais dīdžeju trio – Trakais Mārtiņš, Beatax un [Ex] da Bass. Jā, jā, tas pats, kuram jau pavisam drīz sadarbībā ar kolorīto dziedātāju – Rita Campbell no Anglijas, klajā nāks singls – “No More Lonely Nights”. Tā būs īpaša uzstāšanās vienmēr tik atsaucīgajiem šī novada tusētājiem!

“Banana Room”, kas pārtaps “Eiropas Hitu Radio” zālē, šoreiz spēlēs dīdžejs Ikazz, bet kulminācijā Top5 nedēļas divdesmit atzītākos hītus atrādīs Mārtiņš Kreilis.

Gaidāmi vairāki spilgti pārsteigumi: zvaigžņu foto stends, brīnumkrekliņu, kas maina krāsu (http://www.rintella.lv) demonstrējumi, būs iespēja nobaudīt naturālo enerģijas dzērienu “Pussy” visās iespējamajās kombinācijās, kā arī iegūt divu veidu “BUBBLE MADNESS” oficiālās uzlīmes – tā norādot uz piederību burbuļu ballīšu videi.

No Rīgas, Jūrmalas, Tukuma un citām pa ceļam esošajām pilsētām – ātri, ērti un ekskluzīvi dodies ar “Black Silver Party Bus”! Plašāka informācija kā arī pieteikšanās pa tālruni – 28287787.

Seko “BUBBLE MADNESS” aktualitātēm arī portālā “Twitter” – http://www.twitter.com/bubblemadness un, protams, galvenajā mājas lapā – http://www.bubblemadness.lv.

Ieeja maksa: 22:00 – 00:00 – Ls 3, vēlāk – Ls 4.

Mūs atbalsta: “Pro1 Stage”, auto, moto tūninga uzlīmes – www.uzlimes.net, brīnumkrekliņi, kas maina krāsu – “Rintella” un jaunums – tava digitālā vizītkarte “Poken”! Info – http://www.doyoupoken.lv.

Oficiālais radio – “Eiropas Hitu Radio”.

Informē: “EHR Party Service”, “Progressive FM”, draugiem.lv, nightlife.lv, vipi.lv, pozitivaszinas.lv, clubland.lv, piedalies.lv, easyget.lv un novonews.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV