Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Medijroka grupa „Suņa stunda” koncertēs Mākslas darbinieku namā

Mākslas darbinieku nams, 23.03.2010. 10:07

Suņa stunda sākas tad, kad avīžu un žurnālu slejas pārtop dziesmās - presē publicētajam tekstam tiek piemeklēt notis, un melnbaltā ziņa izskan citās frekvencēs. Tāpēc arī „Suņa stunda” par savu dēvē medijroka stilu.
Medijroka grupa „Suņa stunda” koncertēs Mākslas darbinieku namā

24. marta koncertā Mākslas darbinieku namā skanēs gan dziesmas no svaigākā grupas albuma „Kolka”, gan agrākie „Suņa stundas” veikumi – mūzika pašu un domubiedru priekam, kā arī tiem, kuriem nav jausmas par to, kas īsti notiek suņa stundā.

"Suņa stunda" savulaik izveidojās kā Latvijas Kultūras akadēmijas dramaturgu kursa pagrīdes muzikāla apvienība, bet, gadiem ejot, augstskolu gaiteņi pamesti un  grupa pakāpeniski ieņēmusi arvien nopietnāku vietu uz pašmāju alternatīvās mūzikas skatuves.

Grupas pamatsastāvā darbojas scenārists Jānis Lācis, dokumentālā kino režisors Andris Gauja un literāts Jānis Kalve, bet koncertos Suņa stundas rindas papildina grupu „Skyforger” un „Papuacs” bundzinieks Imants Vovers, grupas „Hospitāļu iela” vijolniece Dina Skreitule un Latvijas Nacionālās operas solists Armands Siliņš.

Koncerta sākums 19:00. Atļauts ienest savus dzērienus, ar ko cienāt grupu un draugus.

http://www.draugiem.lv/sunastunda

Biļetes iepriekšpārdošanā 2 lati. (Mākslas darbinieku namā un Biļešu Servisa tirdzniecības vietās.) Koncerta dienā 3 lati!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV