Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Sigitas Jevgļevskas soloprogramma skanēs Annas muižā

Laila Baumane, 23.03.2010. 12:57

Sestdien, 3.aprīlī, plkst. 18:00 viesnīcā „ANNAS HOTEL” ar koncertprogrammu “Avotā plaukstas mērkt” viesosies aktrise un dziedātāja Sigita Jevgļevska.
Sigitas Jevgļevskas soloprogramma skanēs Annas muižā

Sigitas Jevgļevskas izveidotajā muzikāli literārajā soloprogrammā "Avotā plaukstas mērkt..." iekļautas Sigitai un klausītājiem tuvas un mīļas dziesmas. Koncertā, mijoties ar latviešu autoru dzeju, dzirdēsim pašas Sigitas, Jāņa Lūsēna, Jāņa Strazda, Zigmāra Liepiņa, Raimonda Paula, Mārtiņa Brauna un citu autoru dziesmas.

Latviešu komponistu dziesmas un dzeja izskan kā cilvēcības meklējumi pēc tīrā un sirdsskaidrā, uzburot neaizmirstamu viegluma sajūtu un prieku. Laiks un realitāte, kuru arvien skaudrāk izjūtam, koncertā kļūst reizē mirklīga un mūžīga, mierinoši atgādinot, ka sāpes norimst. Lai arī skatītājus un aktrisi šķir skatuve, Sigitai ar atmiņu stāstījumiem izdodas panākt ciešu tuvplānu, kas atklāj ikviena žesta, acu skatiena patiesumu un mums ir tik tuvu un pazīstamu cilvēcisko pieredzi.

Koncertā piedalās arī mūziķi Jānis  Strazds (taustiņinstrumenti) un Māris Kupčs (akustiskā ģitāra).

Ieejas biļetes: 7,00 LVL un 5,00 LVL grupām, sākot no 6 personām, rezervējot www.annashotel.com vai pie producenta pa tālr. 29470103 vai e-pastu baumane.laila@gmail.com ; 8,00 LVL vai Ls 6 grupām, sākot no 6 personām, pērkot „Biļešu Servisā".

Koncerta norises vieta  - viesnīca „ANNAS HOTEL”,  Amatas novads, Zaubes pagasts, Annas, www.annashotel.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV