Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Emi aicina nepadoties

Elīna Sprūde-Nesenberga, 23.03.2010. 14:32

Šonedēļ projekta “Making of Emi” ietvaros dziedātāja Emi publisko septīto dziesmu – “Not givin it up”.
Emi aicina nepadoties

Dziesmu ir sarakstījis Emi tuvs draugs, un, pirmo reizi izdzirdot dziesmas vārdus, dziedātāja zināja, ka dziesma ir par viņas dzīves pieredzi, par to, ka dzīve ir kā amerikāņu kalniņi - no augšas uz leju un no lejas uz augšu. Par dziesmu Emi saka: “Esmu dzīvē gājusi cauri dažādiem notikumiem, arī negatīvām lietām, tāpēc ļoti labi izpratu dziesmu un varēju ielikt savas emocijas.” Dziesma ir par visdažādākajiem sapņiem – par mīlestību, karjeru un arī par nieciņiem, ko vēlamies. Dziesma vēsta par to, ka nekad nedrīkst apstāties, lai arī kādas būtu grūtības, jo vienmēr būs kāds cilvēks vai apstāklis, kas gribēs kaut ko izmainīt un izjaukt, un tam ir jāredz pāri, un ir jāiemācās ieklausīties sevī. Nav nozīmes, cik liels ir sapnis, nozīme ir tikai tam, cik ļoti Tev svarīgi ir to sasniegt. Brīžiem var rasties sajūta, ka rodas arvien jauni šķēršļi un tie nekad nebeigsies, bet tikai tā var mācīties no dzīves, un tikai nepārtraukti augot un attīstoties rodas jaunas vēlēšanās un jauni sapņi.

Runājot par savu daiļradi, Emi saka: “Es ļoti ceru, ka varu kādu iedvesmot un palīdzēt grūtā brīdī rast risinājumu. Tas būtu vislielākais gandarījums man kā māksliniece un kā cilvēkam.”

Dziesma „Not givin it up” no šodienas ir pieejama lejupielādei par brīvu dziedātājas mājaslapā emimusic.lv reģistrētajiem lietotājiem. Tāpat arī mājaslapā, kā jau katru projekta nedēļu, ir pieejams dokumentāls video, kurā var tuvāk iepazīt dziedātāju kā personību.

Atgādinām, ka projekts “Making of Emi” ir ieskaņa  koncerttūrei, kas sāksies augustā un kuras ietvaros dziedātāja uzstāsies ne vien Latvijā, bet arī Lielbritānijā, Īrijā, Zviedrijā, Somijā, Vācijā, Lietuvā un Igaunijā.

Ja esi Emi fans vai vēlies iepazīties ar viņas daiļradi, apmeklē mājaslapu www.emimusic.lv un reģistrējies. Ja vēlies sekot Emi viņas ikdienas gaitās, apmeklē www.twitter.lv/emianimusic un seko!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV