Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Artelī" notiks Viestura Dūles koncerts "Ar mums notiekam mēs paši"

Sanita Runtule, 23.03.2010. 19:00

Ceturtdien, 25.martā, plkst. 19.00 Artelī uzstāsies Viesturs Dūle (Zuarrgss) akustiskā koncertā - sarunā "Ar mums notiekam mēs paši".

Pēc divu gadu klusēšanas, kas izpaudās sevis un pasaules izzināšanā, Viesturam Dūlem, jeb Livingstonam, jeb nu jau Zuarrgam atkal ir ko teikt. Pulcējis ap sevi domubiedru grupu un mūziķus, kas sevi dēvē par akustiski - lirisku projektu Zuarrgss un Livingstoni, visi kopā aicina mūs gaišai apcerei, eksperimentam ar mūzikas skaņu.

Zuarrga jaunais projekts ir atnācis ar jaunu dziesmu "Domās dzīve top", par kuru pats autors saka: "Dziesma ir par mūsu pašu varēšanu sevi vai nu celt no pelniem vai par pelniem pārvērst, iecelt saulītē vai būt nedzīvā omā; par mums, kas veido mūs pašus. Par to, kādus sapņus sējam, tādu dzīvi pļaujam un sapņi neizbēgami notiek - vai nu kā vēlamies, vai arī, ja tie pilni baiļu vai dusmu, tad šķībi un greizi! Neticami vienkārša formula, kurai bieži vien ir visnotaļ grūti izpatikt dzīvē - jebšu skaistie sapņi pieprasa mainīties un saņemties!"

Projekta Zuarrgss un Livingstoni dalībnieki aicina koncerta apmeklētājus būt atvērtiem sarunai un novēl mums visiem kopā: "Lai mēs gaiši notiekam! Jo neviens cits, kā mēs paši radām šo pasauli un paši izdzīvojam. Bet tālāk jau kā nu kurš - viens par paša radīto priecājas, viens nosoda, viens apdomā, kāds cits, savukārt, tāpat vien neko..."

Vairāk informācijas par koncertu šeit: http://www.artelis.lv/calendar

Ieeja no 3 Ls - 5 Ls

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV