Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Jelgavas Post Club uzstāsies Dave Storm

Viktors Bukults, 25.03.2010. 09:14

Piektdien, 2.aprīlī Jelgavas Post-club” turpināsies pasākumu sērija ar starptautisku klubu mākslinieku piedalīšanos. Par nākamā ”Post Special” viesi kļūs viena no pēdējās desmitgades redzamākajām house mūzikas figūrām Dave Storm (Cabrio Records; Ibiza Global Radio).
Jelgavas Post Club uzstāsies Dave Storm

Šobrīd Dave Storm ir viens no Ibizas ietekmīgākā media ”Ibiza Global Radio“ dīdžejiem, slavenā Ibizas kluba Pacha viesrezidents un ”Defected In The House” dalībnieks, kura ietvaros katru mēnesi uzstājas kopā ar pasaulslaveniem Defected Records māksliniekiem, kā ‘Little’ Louie Vega, David Morales, Kenny ‘Dope’ Gonzales u.c. klubā Privè Tallinā.

Dave Storm ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem Baltijas dīdžejiem un producentiem un pirmais, kurš nokļuvis klubu mūzikas premjerlīgā. Viņa vārds ir pazīstams house mūzikas faniem ne tikai dzimtenē, bet, pateicoties veiksmīgai mūzikas producēšanai, arī visā pasaulē.

1996. gadā viņš aizsāka savu pirmo dj-rezidenci, spēlējot sestdienas naktīs ”Party Zone” Igaunijas lielākajā klubā Hollywood, bieži pat astoņu stundu garus setus. Iegūstot nepieciešamo pieredzi, 1997. gadā viņš atstāja klubu un kopš tā laika uzstājās dažādos deju pasākumos Igaunijā, Spānijā, Šveicē, Vācijā, Austrijā, Latvijā, Lietuvā, Ukrainā, Slovēnijā, Somijā, Zviedrijā un Anglijā. 1998. gadā, kopā ar Robert Peterson un Von Klemm, tika organizēti ikmēneša burziņi ”The House Full Of Garage" – tolaik vienas no spicākajām house un garage naktīm Igaunijā.

Dave Storm savu mūziku sāka producēt 1999.gadā, kad sadarbībā ar Igaunijas soull – jazz dziedātāju Hedvig Hanson izdeva savu pirmo singlu ”My Lover”. Nākamo astoņu gadu laikā kopējais Dave Storm izdoto singlu un remiksu skaits pārsniedza otro desmitu, kas tik jaunam producentam kā Storm ( kuram tik tiko trīsdesmit ) ir vērā ņemams fakts. Dave Storm producētie skaņdarbi ir tikuši izdoti šā brīža lielākajās house mūzikas izdevniecībās, kā amerikāņu Subliminal, Spānijas Stereo recordings, Urbana recordings u. c.

Kopš 2005. gada viņš ir dzirdams daudzās radio stacijās visā pasaulē - Galaxy Fm, Pure DM, Uk Rumbal, Proton Radio (Anglija), FM 105 (Itālija), Radio Mafia (Somija), Loca FM (Spānija) u.c. 2008. gadā Dave Storm pārceļo dzīvot uz Eiropas klubu metropoli Barselonu, bet jau šā gada maijā gatavojas izdot savu jaunāko studijas albumu, kura daudzus pirmatskaņojumus varēs publika dzirdēt arī Jelgavā.

Paredzams, ka gaidāmais pasākums būs interesants, ne tikai house mūzikas faniem, bet arī plašākai publikai, kuru interesē kolorītas deju kultūras personības, – krāšņs mūzikas arsenāls un visbeidzot autoritāte, ne tikai mūsu, bet arī globālas interpretācijas ziņā!

Jelgavas Post-club” sērijas ”SPECIAL” atklāšanas pasākumā 20. martā uzstājās Lietuvas premjerdīdžejs – Marius Ivanoff!

www.post-club.lv
www.theroom.lv

www.davestorm.net
www.myspace.com/davestorm

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV